У Чернівцях з розмахом відзначать 55-річчя газового господарства Буковини

У Чернівцях з розмахом відзначать 55-річчя газового господарства Буковини

04.09.2013, 19:00

Чи не в перший раз урочистості з нагоди ювілею заснування газового господарства краю та Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості набули такого розмаху як це відбувається тепер. Цьому є декілька пояснень. Перше – це солідна ювілейна річниця. Лейтмотивом другого виступають суттєві зміни на порозі яких сьогодні стоїть наша Компанія, а це чудовий привід підбити підсумки діяльності за минулі роки та визначити нові орієнтири.

Як повідомив BukNews фахівець із зв’язків з громадськістю Андрій Семенович, захід відбудеться 6 вересня 2013 року о 12:00 в приміщенні Палацу «Академічного» Буковинського державного медичного університету, за адресою. м. Чернівці, вул. Шіллера, 11. Серед запрошених – перші офіційні особи краю, представники НАК «Нафтогаз України», представники провідних українських профільних ВУЗів, ветерани галузі та колишні голови правління ПАТ «Чернівцігаз». В програмі заходу передбачено офіційну частину (виступи, нагородження) та святковий концерт.

Головною місією ПАТ «Чернівцігаз» є забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання споживачам Чернівецької області, від чого залежить не лише функціонування багатьох галузей економіки регіону, а й тепло та комфорт в оселях мешканців краю. До складу акціонерного товариства «Чернівцігаз» входять вісім управлінь газового господарства, Глибоцька та Герцаївська дільниці, а також Філія з реалізації скрапленого газу. Станом на 1 січня 2013 року на обслуговуванні Компанії знаходиться 8544,408 км підвідних, розподільчих газопроводів різного типу, природним газом газифіковано 221 108 помешкань.

1


КОМЕНТАРІ (2)

А може ФІрташ приїде і дасть Михайлішину трохи грошенят??

avatar

Газообразний

05 вересня 2013 11:46

А ви звернули увагу, що Фірташ святкуватиме в Чернівцях того дня двічі? Один раз 55 років своєї газововї фірми, а дургий - початок чернівецького меридіану. Цікаво, що до чого приурочено?)))) Ото ганьбисько на весь світ. 

avatar

Подвійне свято

05 вересня 2013 12:35