У Чернівцях з нагоди дня створення партії ВО «Батьківщина» привітали ветерана партії

У Чернівцях з нагоди дня створення партії ВО «Батьківщина» привітали ветерана партії

09.07.2018, 22:09

Керівники Чернівецької обласної та міської парторганізації ВО «Батьківщина», депутати-«батьківщинівці», активісти у день 19-річчя партії привітали ветерана партії Василя Аксентійовича Гребенюка. Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, цього року Василь Гребенюк відзначив свій ювілей – 90 років.

Василь Аксентійович – відомий у Чернівцях активіст. Ветеран Другої світової, музикант, донедавна – вмілий і захоплений своєю справою пасічник. З «Батьківщиною» його пов’язують довгі роки громадської активності: чоловік, попри поважний вік, брав участь у всіх мітингах, долучався до багатьох партійних подій, і не лише у Чернівцях – часто їздив з партійцями до столиці. Підтримує особисте листування з Лідером партії Юлією Володимирівною Тимошенко, досі захоплюється віршуванням і присвячує поетичні рядки Юлії Тимошенко і Україні.

Голова обласної парторганізації Іван Мунтян виконав почесну місію – вручив нещодавньому ювіляру з нагоди дня народження партії Грамоту Президії політради партії.

«Щиро раді всією командою відзначити разом з Вами річницю створення партії, якій Ви присвятили величезну частину свого яскравого життя, - сказав ветеранові Іван Мунтян. – Бажаємо Вам прожити ще дев’яносто, і все буде добре!»

Василь Аксентійович погодився з тим, що «все буде добре», адже прогнозує перемогу на майбутніх президентських виборах Юлії Тимошенко, і від того часу, упевнений, в Україні розпочнуться зміни на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мунтян привітав всю буковинську команду «Батьківщини» з річницею створення партії

Юлія Тимошенко вітає буковинських однопартійців з 19-річчям «Батьківщини»

1


КОМЕНТАРІ (1)

ніяких шансів у Тимошенко. хворий на голову, Юля сказала, що ми почали війну а не Путін

avatar

рядовий

10 липня 2018 07:44