У Чернівцях викрили 'нововиявленого Остапа Бендера', яким виявився  депутат від 'Рідного міста'

У Чернівцях викрили "нововиявленого Остапа Бендера", яким виявився депутат від "Рідного міста"

21.10.2016, 18:33

Команда найманих осіб депутата Чернівецької міської ради від фракції "Рідне місто" Валерія Найдиша збирає сканкопії паспортів чернівчан для голосування за його проект у програмі "Бюджет ініціативи чернівчан".

Про це повідомляється на ФБ-сторінці "Демальянс Чернівці".

"Активісти Демальянсу виявили, що довгоочікуваний проект бюджету ініціативи чернівчан (бюджет участі), близький до провалу. Відомий депутат Чернівецької міської ради ще й досі не зрозумів у який час живе, не розуміє того, що часи безкарних махінацій пішли в минуле. Спритний депутат від партії Рідне місто Валерій Найдиш не гребує жодними засобами і дуже хоче, щоб його проект здобув найбільшу кількість голосів", - повідомляється у ФБ-дописі.

"Пан Найдиш (власник Егоїста, Шиллірки та Графської садиби), в якого"грошей валом" не тільки семимильними кроками освоює переваги соціальних мереж, а й розвиває ці переваги: замість реклами своєї ініціативи, збирає одразу паспорти людей "з чернівецькою пропискою". Що важливо, робить він це не тому що "збирається брати кредит", а для того, щоб проголосувати онлайн від нашого з вами імені за свою ініціативу. Тобто для того, щоб перемігши в даному відборі, за гроші міського бюджету пропіарити себе на виборчому окрузі на Роші. При чому він впевнений, що це допоможе йому "утриматись на своєму місці", напевно в міській раді", - йдеться у повідомленні.

"Дуже хотілось би почути коментар від нововиявленого Остапа Бендера чернівецького масштабу - Валерія Найдиша, як довго він думав перед тим як дійти до такої геніальної махінації і чи не боїться він повторити долю гросмейстера Бендера, адже Чернівці – це не Нью Васюки, обдурені чернівчани можуть і не пробачити, а отже, "утриматись на своєму місці"може й не вдатись", - повідомляє "Демальянс".

1


КОМЕНТАРІ (3)

Це ще раз доказує, що ми були праві коли наполягали на bankID а не грюльки у піддавки громадским крикунам і крикуншам що ми обмежуєм права громади. Якщо людина не вміє чи не має тоі картки я пояснював ще голові ради ветеранів - не вмієте не лізьте. Ноги в руки паспорт на кишеню і пішки до ЦНАПу

avatar

21 жовтня 2016 22:26

Це чистої води провокація. До нас у школу депутат приходив радився з вчителями як зробити майданчик, що потрібно , вирішили на місці старого зробити. Безпосередньо в день старту голосування приніс нам агітаційні листівки з інструкцією як голосувати і де . Що можна у ЦНАП і у інтернету через сайт міської ради. От школа віддав друзям листівку. І нічого там про те що ви пишете не було.

avatar

Коментатор

21 жовтня 2016 22:47

БурбакНьюз знову у своєму репертуарі! Вам не набридло оббріхувати людей за бомбони з Кнаусу?!?
Валерій дуже порядна людина! 

avatar

Людмила Дудченко

22 жовтня 2016 13:25