У Чернівцях впіймали двох грабіжників

У Чернівцях впіймали двох грабіжників

17.11.2020, 18:58

До поліції звернувся місцевий житель із заявою про те, що невідома особа незаконно заволоділа його сумкою з грошима, яка знаходилася в автомобілі. Інша заявниця повідомила, що на одній із вулиць Чернівців незнайомець відкрито вихопив з її рук мобільний телефон та втік.

Прибувши одразу на місця подій, співробітники сектору кримінальної поліції Чернівецького відділу поліції провели першочергові поліцейські заходи.

Правоохоронці опитали заявників, свідків та очевидців інцидентів, переглянули відео з камер спостережень та встановили особи обох правопорушників.

Ними виявилися 42-річний та 36-річний чернівчани. Чоловіки раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних майнових правопорушень.

За вказаними фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали обох правопорушників у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили їх до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1