У Чернівцях відкриється перший навчальний центр для перукарів

У Чернівцях відкриється перший навчальний центр для перукарів

04.09.2012, 05:04

Заняття відбуватимуться у спеціально обладнаному учбовому класі. А чернівчани, які захочуть стати клієнтами слухачів центру, обслуговуватимуться за спеціальними цінами, - повідомила BukNEWS голова Спілки перукарів м.Чернівці Наталія Бідяк (050-909-21-91, 0). Варто зауважити, що такі центри, акредитовані Комітетом Стандартів Салонів Краси, вже діють у багатьох містах. Відтепер і чернівчани мають нагоду отримувати базові знання, а також підвищувати кваліфікаційний рівень. 

Навчальний центр “VIVAT Vitality's” розпочне навчання із жовтня. Наразі він проводить набір серед бажаючих, формує групи. Це перший і єдиний навчальний центр перукарського мистецтва у Чернівцях. І саме там кращі майстри з перукарського мистецтв та візажу передаватимуть свій досвід тим, хто захоче освоїти ази в цьому напрямі.

Навчання проводитиметься за новими міжнародними стандартами, за єдиною програмою, спеціально розробленою лідерами перукарського мистецтва, для навчальних закладів, акредитованих Комітетом Стандартів Салонів Краси (КССК).

- Набір у групи обмежений, - розповідає Наталія Бідяк, майстер-експерт, голова Спілки перукарів м.Чернівці, регіональний представник Комітету Стандартів Салонів Краси (КССК), - ми не ставимо за мету набрати якомога більше людей. Для нас важливіше, щоби тут навчалися ті, хто дійсно захоче професійно виконувати свою роботу. Тому перед зарахуванням проводитимемо із кожним співбесіду. Як каже відомий майстер-експерт міжнародного класу, голова правління КССК В’ячеслав Дюденко, якщо ви бачите, що людина прийшла лише за сертифікатом, то, очевидно, що таких людей не варто зараховувати.

У навчальному центрі “VIVAT Vitality's” всі бажаючі можуть отримати базові знання з перукарського мистецтва. Термін навчання – 6 місяців. Навчання поєднає у собі теорію - один місяць, та практику – п’ять місяців.

Після пройденого курсу складатимуться екзамени з таким напрямів: чоловіча стрижка, жіноча стрижка з фарбуванням, жіноча стрижка з хімзавивкою (біозавивкою), вечірня зачіска.

Практичні заняття проводитимуться у спеціально обладнаному учбовому класі з повним забезпеченням професійними препаратами Vitality's. Після закінчення навчання випускники отримують єдиний сертифікат (диплом), який підтверджує кваліфікаційний рівень за стандартами КССК. До речі, такі ж дипломи видають кращі професійні школи України, зокрема, Школа професійної майстерності Dudenko-Kiev, академія Володимира Тарасюка…Ті ж майстри, у яких вже є базова освіта, можуть пройти курс підвищення кваліфікації (три рівні).

На базі центру систематично проводитимуться семінари, майстер-класи визнаних фахівців з перукарського мистецтва, манікюру та віражу, раз на рік проводиметься атестація. Вже заплановані майстер-класи з майстрами міжнародного класу: Оленою Філоненко, Оленою Войновою, В’ячеславом Дюденком, Евгенієм Калкатовим. Також у центрі проводитимуть тренінги по підготовці до конкурсів перукарського мистецтва.

Перелік основних предметів і тем навчального центру:
• санітарія і гігієна
• техніка безпеки
• професійна етика і психологія обслуговування
• інструменти і апаратура
• препарати і норми витрат (матеріаловедення)
• миття, сушка, розчісування волосся
• моделювання (спец. малюнок), основи моделювання
• технології перукарських робіт:
а) вкладання волосся
б) чоловіча та жіноча стрижки
в) фарбування волосся
г) хімічна завивка волосся
д) вечірні зачіски

Спеціальні ціни для клієнтів – слухачів центру, будуть наступними:
- стрижка та укладка – 30 грн.
- хімзавивка та біозавивка – від 30 грн.
 - фарбування – від 30 грн.

1


КОМЕНТАРІ (7)

детальніше на сайті VIVAT.INFO

avatar

Denis

10 вересня 2012 17:27

avatar

Natalia Bidiak

20 вересня 2012 10:50

avatar

Настя Пастернак

15 січня 2014 18:18

a ishe mojna zapusatus?skilku chasu potribno dlia navciania?

avatar

larisa

06 лютого 2014 10:01

a de same? ia moojna uznatu dutalnishe?

 

avatar

larisa

06 лютого 2014 10:35

avatar

Денис Бидяк

28 квітня 2014 19:24

Що ротрібно щоб навчатись у вас . скільки це навчання коштує. І чи буде навчання у2015 році.

avatar

ілона книшук

17 вересня 2014 17:44