У Чернівцях відбувся ІІІ етап  IV  Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

У Чернівцях відбувся ІІІ етап IV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

09.11.2013, 22:37

9 листопада 2013 року, в День української писемності та мови, у Чернівцях відбувся ІІІ етап IV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Про це BukNews повідомила заступник директора Департамену освіти і науки  Л.М.Тарангул.

У цей же день стартували ХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» та ХІV Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.

Урочистості з нагоди відкриття конкурсів відбулися 0 9.00 у Вищому професійному училищі радіоелектроніки, вул. Південно-Кільцева,8.

Конкурс відбувся в рамках відзначення в 2014 році 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка згідно з Указом Президента України від 11 квітня 2012 року № 257, з метою сприяння вихованню в молодого покоління гордості за свій народ, любові до рідного краю; формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини, заможної, повноправної і невіддільної від світового розвитку країни.

1


КОМЕНТАРІ (1)

а кому, вибачте, потрібні ці урочистості?якщо насправді про конкурс ті, хто мали би в ньому брати участь, фактично нічого не знають!

avatar

Олеся, старшокласниця

11 листопада 2013 07:35