У Чернівцях відбудеться загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ»

У Чернівцях відбудеться загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ»

13.05.2017, 23:06

22 травня 2017 р. відбудеться перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього», у якому візьмуть участь в режимі он-лайн спілкування журналісти та працівники судів Чернівецької області.

Мета заходу – запровадити щорічний загальнонаціональний форум для обговорення нагальних проблем взаємодії судів та ЗМІ, спільно виробити, схвалити та впровадити правила співпраці, що ґрунтуються на взаємній підтримці незалежності судової влади та праві на свободу вираження, а також створити постійно діючий Комітет взаємодії судів та ЗМІ для оперативного реагування на виклики комунікації.

Під час форуму планується обговорити проблемні питання взаємодії журналістів та судів, особливості доступу до судової інформації, ознайомитись із вітчизняним та зарубіжним досвідом налагодження комунікації між судами та ЗМІ.

Форум організовано за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України, Верховного Суду України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, Центру демократії та верховенства права, Громадського об’єднання «Детектор медіа», Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України.

Запрошуємо Вас до зали засідань Садгірського районного суду по вул. Хотинській, 3 у місті Чернівцях 22-го травня.

Початок роботи о 9:30.

Акредитація представників засобів масової інформації проводиться за телефоном: 050 690 40 54.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Смех и профанация.

avatar

Муля

14 травня 2017 11:26