У Чернівцях урочисто відкрили Чемпіонат світу з Мотокросу на мотоциклах з колясками

У Чернівцях урочисто відкрили Чемпіонат світу з Мотокросу на мотоциклах з колясками

19.05.2013, 20:23

Сьогодні у Чернівцях відбулося офіційне відкриття Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками. Перед цим вболівальники мали можливість взяти автограф та сфотографуватися із мотокросменами під час автограф-сесії.

На відкритті були присутні координатор світової комісії FIM та головний суддя Чемпіонату Дірк Де НЕВ (Швейцарія), член журі від Міжнародної Федерації Ніна БІРЮКОВА (Латвія), а також делегати від національних федерацій Рік КЛАЄС (Бельгія), Робертас ДАУДЕРІС (Литва), Василь ЯКИМЧУК (Україна), а також представники органів місцевого самоврядування.

Офіційно відкрив ІІ етап Чемпіонату світу з Мотокросу на мотоциклах з колясками секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН.

- Я вітаю всіх вас у нашому чудовому місті. Бажаю всім спортсменам сьогодні гарно виступити, а чернівчанам – гарного настрою. Другий етап Чемпіонату світу з Мотокросу на мотоциклах з колясками оголошую відкритим!, - зазначив у вітальному слові очільник міста.

Очікується, що основна боротьба за перемогу розгорнеться між двома мотокросменами світового рівня – бельгійцем Яном Гендріком та нідерландцем Деніелем Вілемсеном. Останній є 10-разовим Чемпіоном світу, але він другий (після бельгійця Стефана ЕВЕРСТА), хто зумів досягнути таких успіхів.

Отож на чернівчан, гостей міста та вболівальників з інших країн чекає нагода стати свідками захоплюючої події.

Прес-офіс Чемпіонату світу з Мотокросу в Чекрнівцях

Георій БОДНАРАШ, 0663684345

 

 

 

 

1