У Чернівцях трапився «Інцидент»

У Чернівцях трапився «Інцидент»

27.01.2013, 15:30

Прем’єра вистави для дорослих "Інцидент" відбулася 26 січня в Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської. Комедія "Інцидент" вдалася ефектна, видовищна та весела, про що свідчили дружній регіт та хвилі гучних аплодисментів, що лунали впродовж усього часу із переповнених партеру та лож.

Під час всієї гри актори спілкувалися з глядачами в залі, а сюрпризом для всіх стали декорації на сцені — у вигляді будинку-корабля, що на перехресті вулиці Головної та Шолом-Алейхема в Чернівцях.

Наступна прем’єра вистави "Інцидент" відбудеться в театрі 27 січня о 18.30. Прем’єру гратимуть актори другого складу театру. Як зауважила режисер вистави "Інцидент" Людмила Скрипка, гра першого та другого складів акторів абсолютно повноцінна за якістю.

Нагадаємо, що у сюжеті вистави піднімаються питання стосунків чоловіка і жінки. Першочерговими є питання подружньої зради та хтивості. Того, що сучасне суспільство втрачає будь-які моральні цінності.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Напевне, режисерка ці цінності вже втратила!

avatar

vvv

27 січня 2013 16:38

Це таке написали в "Молодому буковинці"?! та ні - це точно якийсь "Геріатричний вісник", причому сусловського розливу: "першочерговими є питання подружньої зради та хтивості". Останнє речення - це взагалі діагноз! Хлопці, хтось з вас перегрівся - друкувати в МБ таку старечо-маразматичну муть! Хто автор цієї шедевральної репліки?

avatar

Гальорка

27 січня 2013 20:53