У Чернівцях телеведучого допитали в СБУ через його заяву в прямому ефірі про зброю

У Чернівцях телеведучого допитали в СБУ через його заяву в прямому ефірі про зброю

07.02.2017, 23:34

У Чернівцях Служба безпеки України допитала телеведучого програми "Майдан" Василя Забродського через його репліку про зброю, яку він озвучив у прямому ефірі телеканалу "Чернівецький промінь".

Про це Забродський сьогодні повідомив на своїй ФБ-сторінці. 

У своєму пості у соцмережі Забродський оприлюднив документ за підписом нардепа Максима Бурбака, в якому йдеться, що останній звернувся до заступника генпрокурора України Дмитра Сторожука з проханням перевірити слова Забродського, озвучені у прямому ефірі телеканалу, на предмет відповідності діючому законодавству.

"Народний депутат Максим Бурбак звернувся до іншого члена їх банди - Дмитра Сторожука, який сьогодні числиться заступником генпрокурора, а насправді виконує конкретні замовлення цієі епідерсії. Текст звернення на фото. Після цього Генпрокуратура направила звернення до обласної прокуратури, а вже облпрокурор звернувся до місцевого СБУ перевірити вказану інформацію. Саме СБУ повинно визначитись із подальшою долею цієї заяви", - написав журналіст.

"Сьогодні я дав покази слідчому СБУ і пояснив що саме мав на увазі. А говорив я про те, що як тільки почнеться, то точно знаю за якими адресами завітаю і де брати зброю. І мав на увазі саме Бурбака в першу чергу, і Яценюка в тому числі, бо вони як і інші їх однопартійці, отримали від Авакова нагородну зброю. Тому із інформації з відкритих джерел знаю до кого звертатись за зброєю, ну і адреса Бурбака та Яценюка мені відома. А судячи по настроям в суспільстві, за результатами роботи цієї банди, чекати до початку ймовірних подій залишилось не довго", - додав Забродський.

Водночас, у оприлюдненому журналістом документі за підписом Бурбака зазначається також, що у 2013 році було порушене кримінальне провадження за фактом погрози В.Забродським застосувати зброю проти народного депутата 7 скликання Анатолія Диріва.

"На сьогоднішній день кримінальне провадження розслідується, а громадянин Забродський, перебуваючи на свободі, знову вдається до погроз застосувати зброю", - йдеться у тексті депутатського запиту М. Бурбака.

Нагадаємо, 17 січня в ефірі програми "Майдан" Забродський сказав, що у випадку повстання проти нинішньої української влади, він знає "де брати зброю", і по яких адресах він завітає.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

У ВАСЬКИ КРИША ПОЇХАЛА ОСТАТОЧНО,

avatar

КГБ

08 лютого 2017 10:55

Це просто побічний ефект від коксу. 

avatar

ВАСЯ

08 лютого 2017 13:49