У Чернівцях суд дозволив міліції відкрити склад,  де виявили провокативні листівки: Вася підставив Інгу? (оновлено о 19.33)

У Чернівцях суд дозволив міліції відкрити склад, де виявили провокативні листівки: Вася підставив Інгу? (оновлено о 19.33)

25.05.2014, 20:17

Шевченківський районний суд Чернівців дозволив правоохоронцям здійснити огляд приміщення на вулиці Заньковецької, 23, де ввечері 24 травня були виявлені провокативні листівки, що поширювалися містом нібито від кандидата на посаду Чернівецького міського голови Олексія Каспрука.

Про це повідомив власкор molbuk.ua, який наразі перебуває біля складу.

Правоохоронці відкрили ролети, але не можуть поки що відкрити двері до приміщення, бо не мають ключів. На місці перебувають 5-6 працівників правохоронних органів, а також кандидат на посаду міського голови Олексій Каспрук, депутат міської ради Юрій Ватаманюк та депутат обласної ради Сергій Юлик.

За словами О. Каспрука, власник приміщення вибачився перед ним, заявивши, що не знав, що зберігається на складі, оскільки здав склад у суборенду.

За словами власника, він телефонував суборендарю складу, але та відмовилася прибути, заявивши, що на вихідні відпочиває.

Суборендарем складу є Інга Маковецька, колишній директор кінотеатру "Чернівці", а нині працівник телеканалу "Чернівецький промінь". Її пов’язують з командою кандидата на посаду міського голови, екс-секретаря міськради Віталія Михайлішина та бізнесмена Василя Продана.

molbuk.ua

Фото Олексія Каспрука і Вадима Пелеха

1


КОМЕНТАРІ (5)

Це ж треба ????

avatar

.

25 травня 2014 18:32

Хто сумнівався що такі як Михайлішин і колектив цього "правдивого" телеканалу "нормальні" люди!!!

avatar

Макс

25 травня 2014 19:24

Продана на кол.

avatar

Людям

25 травня 2014 22:53

Виталька молодец, снова показал себя с "лучшей" стороны. Никто и не сомневался...

 

avatar

мда

25 травня 2014 23:00

И садики не помогли и бабушки и студенты - селя ви.

avatar

Людям

26 травня 2014 13:23