У Чернівцях створили сайт для координації допомоги армії

У Чернівцях створили сайт для координації допомоги армії

16.07.2014, 21:43
Дорогі друзі! Cьогодні, в цей скрутний час, надважливим питанням для України є збереження територіальної цілісності, а відтак – і незалежності країни. І це можливо за умови боєздатності нашої армії, яка нині, як ніколи, потребує підтримки згуртованого громадянського суспільства. Саме з цією метою громадські об’єднання та активісти краю разом із владою створили Координаційний центр з надання матеріально-технічної допомоги військовим. Діяльність центру спрямована на забезпечення логістики щодо збору допомоги від бізнесу, трудових колективів та небайдужих громадян для потреб української армії, а також її безпечну адресну доставку безпосередньо до наших військовослужбовців.

В рамках діяльності координаційного центру створено спеціальний сайт www.dopomoga-armiyi.com, на якому висвітлюються діяльність центру, актуальні потреби буковинських службовців, проводиться збір пожертв, публікується інша важлива інформація.

Просимо Вас долучитися до діяльності координаційного центру та розмістити на своєму офіційному сайті банер з посиланням на сайт www.dopomoga-armiyi.com.

Разом переможемо!

Слава Україні!

З повагою,

член координаційного центру
Володимир Дорош

1


КОМЕНТАРІ (6)

Армії треба зараз не помагати, армію треба відкликати, перестати бомбити мирне населення, перестати посилати на бойню і на смерть наших земляків! Потрібні переговори, питання вирішувати повинні дипломати, а не пропаганда з двох боків, і брихливі журналісти, котрі замовчують кількість загиблих наших вояків, і постійно зомбують наших людей. Панове журналісти, це не інформаційна війна, це просто брехня!!! Влада офіційно доповідає, що на АТО витратили біль ніж сім міліардів, а наші земляки гинуть без бронежилетів. Терміново хлопців додому! У нас В Україні більш ніж 400 генералів, десятки тисяч полковників, підполковників, майорів, ось вони нехай і воюють. Нашим солдатам потрібен не сайт! Нашим солдатам потрібен мир! СЛАВА УКРАЇНІ!

avatar

Чернівчанин

16 липня 2014 22:41

Пане Дорош бігом до військкомату! Допомагати треба там зі зброєю в руках, а не дома за компом! Бл.дь!!!

avatar

Революціонер

16 липня 2014 23:01

А ви пане, ПРОВОКАТОР путінський!

Провокаторів та панікерів - до суду! Ваші дії пане Чернівчанин можна трактувати як злочин. Покажи лічико, бо все одне знайдемо.

avatar

До Чернівчанина

16 липня 2014 23:59

Волонтери з міськоі ради успішно справляються!  А цей сайт марнування коштів, тимбільше , що Дорош і Рибак підтримували регіоналів!

avatar

Іван Андрійович

17 липня 2014 01:00

Ну , банку Фялепчучку кАмАніст Федарюк посадив тирити все , але то баба та ще стара та ще тупа і жадана то гребе під себе все що люди несут дают... А Дорош клоун піарник ! Шо вже мало тобі контрабаса?!  Відмитися хочеш і як дурень літаєш по Чернівцях в проніку? Та той бронік до дупи бо на передовій він від пуль рекетом стає. !!! Тварі які тирити бабки що люди дают на армію , тубе з Філіпчук і кАмсамоскоСексотною кумпанією люди прокленут

Ганьба!

avatar

Дорош тобі не істинно сидіти душою тут і піаритися

17 липня 2014 08:19

avatar

Tatyana Klesunova

17 липня 2014 17:25