У Чернівцях співвласник 'Льодової арени' звинуватив у розгромі приміщення танцювальну школу (ФОТО)

У Чернівцях співвласник "Льодової арени" звинуватив у розгромі приміщення танцювальну школу (ФОТО)

25.10.2016, 02:03

У Чернівцях триває конфлікт між танцювальною школою "Аміра" та"Льодовою ареною".

У суботу, 22 жовтня, керівник танцювальної школи Інна Демчучена разом із батьками дітей та тренерами школи попросила у власника Льодової арени Павла Польового відчинити приміщення, яке вони з раніше орендували для занять танцями, щоби забрати всі свої речі, пише molbuk.ua

У результаті, в понеділок, 24 жовтня, Павло Польовий зібрав журналістів, щоби продемонструвати, в якому стані танцювальна школа залишила зал. За його словами, Інна Демчучена разом із тренерами, батьками та дітьми спеціально розбили дзеркала на стінах та здерли гіпсокартон, створивши у залі розгром. Павло Польовий стверджує, що до закупівлі цих речей він також долучився, а також враховував вартість дзеркал та гіпсокартону при встановленні орендної плати танцювальній школі. Тобто знижував платню.

- У суботу арендарі, танцювальна група, яка тут займалася тривалий час, вирішила з’їхати. Ви можете бачити наслідки їхнього з’їзду. Після себе вони залишили понівечені стіни, дзеркала. Місцями проводку просто повідрізали і позабирали, навіть знаючи, що вони це більше ніде не використають. Хоча все, що тут є, - це є власність Льодового майданчика, - сказав Павло Польовий. - Я був присутній під час їхніх дій. На мене вони не зважали і навіть на слова поліції, яку я також був змушений викликати, також. Починалося це все з того, що у суботу Інна Володимирівна мені подзвонила і сказала, що хоче відчинити приміщення, щоби вони вивезли свої речі. Я сказав – без питань. Близько шостої години їй відчинили приміщення. Потім прийшов чоловік Інни Демчученої і почав розкручувати перила для танців. Потім під’їхали близько двох-трьох пар батьків і близько п’яти тренерів і почався виніс усього обладнання. Як бачимо, побили дзеркала. Навіть дітям давали молотки, щоб усе це зробити. Батьки заявляють, що вони збирали і витрачали гроші на встановлення вікон. Так, чоловік І. Демчученої ці дзеркала встановлював. Але оплату за дзеркала здійснював я. Так само як і гіпсокартон, стіни, – я особисто їх привозив. Щодо освітлювальної техніки, яку вони також познімали, - я також встановлював, тому що мої батьки займаються освітлювальною технікою і я навіть звіряв, чи справді вони ту техніку, яку взяли у моїх батьків, встановили в тих чи інших місцях. Конфлікту завжди можна уникнути, знайти компроміс. Але після того, як танцювальна школа в особі її керівника звернулися до міської ради, винесли наші внутрішні господарські питання на публічний розголос, говорячи багато неправди, зневажливо висловлюючись відносно мене, що хтось когось викидав, - після цього я не уявляю, як може бути якась співпраця. Тому я сказав, що жодних стосунків у нас бути не може і попросив звільнити приміщення. З першого листопада у це приміщення заїжджає інша танцювальна школа і тут також будуть займатися діти.

Читайте також: Відкрите звернення до підприємця Павла Польового, податківців, депутатів міської ради, чернівчан, колег і друзів! (ДОКУМЕНТ)

На запитання журналістів, як Павло Польовий ставиться до звинувачень у тому, що він кладе гроші з орендної плати собі в кишеню, він відповів: 

- Тоді вважайте, що всі приватні підприємці кладуть гроші у кишеню. Я є приватний підприємець. На території Льодової арени приватний підприємець – Павло Польовий, який сплачує відповідні нарахування у пенсійний фонд, соцстрахування, податки – щодо цього всього є вся відповідна звітність. Історія Льодового майданчика тривала, вже 14-ий рік буде у 2017 році. І там багато перипетій, які нам не дозволяли на перших роках заключити договір. І коли ми вже йшли до того, щоби вже заключати договір, почалися ці конфлікти і надалі була відмова у заключенні договору. 

У свою чергу голова батьківського комітету учнів танцювальної школи"Аміра" Олена ВІСТОВСЬКА запевняє, що все у танцювальному залі зроблено за рахунок батьків:

- Це все зроблено за рахунок батьків, - запевняє Олена Вістовська. - Це не входило в орендну плату. Орендну плату ми чесно сплачували пану Польовому в кишеню. А це все, що ми робили, ми робили за свої кошти. Ми, батьки, самі збирали гроші у батьків і купували ці дзеркала, гіпсокартон і своїми силами це все робили. Ми запропонували пану Польовому віддати нам, батькам, гроші за ці дзеркала. Він промовчав, не захотів. А от вигнати 200 дітей на вулицю він зміг.

А керівник танцювальної школи Інна ДЕМЧУЧЕНА наголошує, що дзеркала спеціально ніхто не трощив. Просто коли постало питання про терміновий переїзд з зали, довелося поспіхом забирати усе своє і робили це, як уміли, оскільки у вихідні не було відповідних спеціалістів, щоби грамотно зняти дзеркала та гіпсокартон. 

- Ніяку орендну плату нам Павло Польовий не знизив, - запевняє Інна Демчучена. - Він сказав – мене це не стосується, ви собі робіть що хочете, мені заплатіть скільки я сказав, якщо вам це потрібно. Тому ми це робили за свій рахунок. Щодо того, що ми побили дзеркала, - це провокація у наш бік. Розумієте, ми танцівники. Нам казали, що наші речі винесуть, якщо ми не заберемося до такого-то терміну. Тому ми вирішили забрати речі, які належать нам, і якомога швидше. Але ми не вміємо цього правильно робити, от дзеркала і потріскали. 

Нагадаємо, раніше на сесії керівник школи танців "Аміра" Інна Демчучена попросила Чернівецьку міськраду допомогти вирішити питання щодо сплати оренди за користування приміщенням "Льодового майданчика" для занять дітей. Депутати на сесії ухвалили рішення, щоби комунальне підприємство "Буковина" звернулося до директора товариства Павла Польового, щоби він провів збори засновників товариства. А на них розглянути можливість укладення договору на оренду приміщення з "Амірою". Проте керівництво "Льодового майданчика" відмовилося укладати договір зі школою, а вихованців танцювального колективу "Аміра" не допустили до приміщення "Льодової арени-Чернівці", де студія тривалий час орендувала зал.

Джерело:  molbuk.ua

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник

 

У Чернівцях співвласник
1