У Чернівцях розігрували сценки за участі негативних політичних героїв сучасності  - «Януковича», «Азарова» і «Табачника»

У Чернівцях розігрували сценки за участі негативних політичних героїв сучасності - «Януковича», «Азарова» і «Табачника»

04.04.2012, 16:31

Спільну акцію «Вставай!» організувала в центрі Чернівців політично активна молодь з «Батьківщини молодої», «Фронту змін», «Свободи». Юнаки і дівчата встановили на площі намети - як попередження владі, що протестом  проти її політики незабаром стане значно більше наметів і дуже багато молоді. Адже вони наглядно продемонстрували, що в стандартний двомісний намет поміщається не менше восьми людей, а дії влади вже викликають готовність до спротиву у сотень тисяч людей по всій Україні.

На наметах були розташовані гасла «Школи закриваються – освіта не розвивається!», «Обіцяв 75% бюджетних місць у вузах – дав українофоба Табачника» та інші. На підкріплення гасел молодь розіграла сценки за участі негативних політичних героїв сучасності  - «Януковича», «Азарова» і «Табачника». Ті пропонували молодим людям українофобські підручники, знущальну іпотеку та інші «реформи від влади», а у відповідь отримували повне несприйняття. Особливо гостро критичним вийшов образ «Януковича» у виконанні уповноваженого представника від «Батьківщини молодої» Олександра Бербеки – в короні, з істеричними криками про допомогу до охорони, з показовим невмінням простих, елементарних речей - тримати в руках віник.

Акція зібрала кілька десятків глядачів, які щиро сміялися  з сатиричної постановки і цілком поділяли думку молоді. А влада, з якої сміються – не страшна.