У Чернівцях расову дискримінацію, ксенофобію та міжетнічну ворожість долатимуть футболом та активізмом

У Чернівцях расову дискримінацію, ксенофобію та міжетнічну ворожість долатимуть футболом та активізмом

13.05.2013, 15:12

14 травня об 11.00 у приміщенні Чернівецького музею історії та культури євреїв Буковини (Театральна площа, 5/1) відбудеться прес-конференція організаторів проекту «Футбол та активізм проти расизму», який триватиме у нашому місті до 20 травня.

«Футбол та активізм проти расизму» - це всеукраїнська ініціатива, зорієнтована на привернення уваги молоді до питань расової дискримінації, ксенофобії та міжетнічної ворожості, прояви яких почастішали в українському суспільстві. Заходи проекту проходять у чотирьох містах України: Львові, Мукачеві, Ялті та Чернівцях.

Організатор проекту – Конгрес національних громад України, спонсорську підтримку забезпечує Посольство Швейцарської Конфедерації в Україні. Локальним координатором проекту виступає Чернівецький музей історії та культури євреїв Буковини. Локальні партнери – Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Буковинський державний медичний університеті і Управління з питань фізичної культури та спорту Чернівецької міської ради.

У прес-конференції візьмуть участь представники організаторів, партнерів та волонтерів проекту.

 Будемо раді бачити Вас на нашому заході!

 Контактна особа: Анна Ямчук (менеджер музейних програм та зв’язків з громадськістю Чернівецького музею історії та культури євреїв Буковини) –  099 0271439 або 55-06-66.     

1