У Чернівцях пройде Фестиваль здорового способу життя, мистецтва та йоги Yoga Art Weekend

У Чернівцях пройде Фестиваль здорового способу життя, мистецтва та йоги Yoga Art Weekend

06.03.2017, 23:55

11 березня о 15:00 у Центрі культури «Вернісаж» відбудеться фестиваль здорового способу життя, йоги та релаксації YOGA ART WEEKEND

Команда проекту та учасники гурту  SECRET FOREST запрошують “йожитися, медитувати, разом готувати веггі-смаколики та співати , одним словом – релаксувати». Протягом заходу учасники матимуть можливість побувати на заняттях досвідчених тренерів з йоги та медитації, дізнатися корисні та смачні вегетаріанські рецепти і правила здорового а також  взяти участь в інтерактивних музичних програмах з учасниками гурту SECRET FOREST.

YOGA ART WEEKEND -  некомерційний проект, тому внесок за участь символічний - для закупівлі продуктів та матеріалів для майстер-класів.

Спільно з нашими партнерами у Чернівцях (йога-студії, мистецькі об’єднання), ми пропонуємо проведення ряду наступних заходів:

 - Йога для всіх | теорія та практика

- Дихальні вправи та техніки релаксації

- Творчі майстер-класи та арт-терапія

- МК «Здоровий спосіб життя»

- Кулінарне шоу та дегустація (здорове харчування)

- Музична лаунж-зона та концерт гурту SECRET FOREST.

 «Нашою метою є популяризація здорового способу життя  та спорту серед населення України. Таким чином, ми маємо бажання долучити українців до здорового способу життя та мислення через спорт,  культурне дозвілля, на основі позитивних світових тенденції, а також організувати якісний і корисний сімейний та молодіжний відпочинок» - повідомляє координатор проекту Олександр Макаров.

 Подія у соцмережах:

facebook.com/events/1825614161023713

1