У Чернівцях програму за участі нардепа Бурбака  один з операторів кабельного телебачення перекрив іншим каналом (+заборонене відео)

У Чернівцях програму за участі нардепа Бурбака один з операторів кабельного телебачення перекрив іншим каналом (+заборонене відео)

20.07.2018, 12:30

В четвер, 19 липня, під час трансляції програми "Пряма відповідь", за участі народного депутата України Максима Бурбака, один із операторів кабельного телебачення замість телеканалу "Чернівці" ввімкнув інший телеканал. В результаті чого, чернівчани, які проживають в кількох спальних мікрорайонах міста, програму переглянути не змогли. Максим Бурбак обурений і звертатиметься до Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення. Повтор програми "Пряма відповідь" запланований на понеділок, 23 липня о 22.00.

Про це повідомив Телеканал Чернівці на своїй сторінці у ФБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Василь Продан знову захоче стати просто членом»: депутати міськради, які підтримають реванш колишніх регіоналів і тушок, нестимуть персональну політичну відповідальність, - думка

«Не розумію, чому голова Чернівецької ОДА Фищук підтримує незаконні дії Козака»: поправки до перспективного плану, які ОДА повторно подала на розгляд облради, вже було скасовано у суді

1


КОМЕНТАРІ (1)

Все по Фрейду, пане дурбак.

avatar

Юрій

20 липня 2018 15:52