У Чернівцях прогнозують створення антимерської більшості політичних антагоністів з 'Рідного міста', 'Команди Михайлішина', 'Народного контролю', 'Слуг народу' і 'Пропозиції»

У Чернівцях прогнозують створення антимерської більшості політичних антагоністів з "Рідного міста", "Команди Михайлішина", "Народного контролю", "Слуг народу" і "Пропозиції»

15.04.2021, 11:27

Максим Бурбак спрогнозував створення в Чернівцях антимерської більшості політичних антагоністів з "Рідного міста", "Команди Михайлішина", "Народного контролю", "Слуг народу" і "Пропозиції».

Такий прогноз народний депутат двох скликань висловив у програмі «Постфактум» на каналі ТВА.

- Колись хвиля починалася у Чернівцях і завершилася у Новодністровську, то тепер вона почалася в Кельменцях і завершиться у Чернівцях. Пане Романе, голово міста, це чекає Чернівці. З тією політикою, я переконаний, чекати залишилося недовго, тому що риси, притаманні політиці у Чернівецькій ратуші – це  натягування абсолюту влади на себе, незрозумілість кадрових рішень, надмірна політизація процесу і політика «нової мітли».

- Продану вдалося нав’язати міському голові свою манеру ведення сесії. Якщо раніше за один день ухвалювали по 60 питань, то тепер одну сесію не можуть закрити вже кілька тижнів. У ратуші сформувався чіткий союз двох політсил – «Єдина альтернатива» та «Європейська солідарність». Їм вже ніхто не потрібен. Регламент змінили, посади всі роздали своїм близьким людям. Цілком логічно, що зараз буде формуватися антимерська більшість навіть із антагоністів. Там буде і Рідне місто, і Команда Михайлішина, і Яринич з Народним контролем, і Слуги, і Пропозиція.», - заявив Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сценарій із відставкою Кельменецького селищного голови можуть застосувати до голови Дністровської РДА Мельничука і мера Чернівців Клічука, - джерело

 

1