У Чернівцях продовжено безкоштовну стерилізація та вакцинація безпритульних собак

У Чернівцях продовжено безкоштовну стерилізація та вакцинація безпритульних собак

26.11.2014, 17:55
У рамках проекту код MIS-ETC:1537 "Захист кордонів від небезпек, що поширюються безпритульними тваринами", який фінансується Європейським Союзом, й надалі у Чернівцях будуть здійснюватись безкоштовні стерилізація та вакцинація безпритульних собак (до жовтня 2015 року). У грудні спливає рік із моменту старту нашої кампанії, й за цей час вдалося досягнути певних успіхів (простерилізовано та провакциновано близько 500 собак).
 
Однак й досі значна частина мешканців обласного центру не скористалася даною можливістю. Це пояснюється непоінформованістю населення та їх низькою обізнаністю про переваги стерилізації у боротьбі із безпритульністю тварин. Саме тому, ми просимо всіх небайдужих долучитися до нашої акції й посприяти у поширенні інформації, присвяченій даній темі. 
 
Нижче прикріплена стаття, у якій ми намагаємось пояснити чому вилов та знищення собак є неефективними, на відміну від стерилізації - сучасного гуманного метода вирішення проблеми безпритульних тварин. Також у ній зазначений номер оператора, зателефонувавши якому жителі міста можуть записати собак на безкоштовні стерилізацію та вакцинацію. Давайте разом спробуємо хоча б трішки змінити світ на краще та пробудити гуманізм у наших співгромадян!
 
З повагою, PR-менеджер проекту Інна Пашанюк 
e-mail: [email protected]
1