У Чернівцях презентували італійсько-український фільм-подорож 'Ізі'

У Чернівцях презентували італійсько-український фільм-подорож "Ізі"

18.09.2017, 22:50

Перша італійсько-українська спільна робота, як кохання з першого погляду, кажуть продюсери фільму. 

Драматична комедія «Ізі» розповідає про колись вправного гонщика з іменем Ісідоро, що виграв 17 чемпіонатів на «Фомулі-3», тепер він став просто Ізі, мовчазним товстуном в депресії. Але життя підкидає йому можливість все зміни. Брат просить його допомогти зробити дивну річ: перевезти тіло загиблого у нього на виробництві українця до кордону, передати труну кому треба і – все. Змінитися герою вийде не просто і зовсім не легко. Але все, що не відбувається – на добре!

Сьогодні у Чернівці приїхали продюсери фільму Юлія Чернявська та Олег Щербина і акторка Вероніка Шостак. 

Вероніка Шостак розповідає, що працювала над роллю інтенсивно. Зйомки тривали на одному подиху. Хоча загалом зйомки проходили протягом 7 років. 

Продюсери розповідають, що щойно італійські автори фільму побачили наші Карпати, то переписали сценарій, підлаштувавши зйомки під локації на Західній Україні.

Італійський режисер також відзначив високу майстерність українських акторів, які з легкістю можуть перевтілюватись. 

"Ця робота для України дуже показова, адже більшість зйомок проходили в Україні і це доводить нашу спроможність продукувати такі кінороботи" - заявляють українські продюсери. " - Можливо наступними локаціями для продовження фільму "Ізі" стануть Чернівці, - обнадіюють продюсери. 

Джерело: http://acc.cv.ua/

1