У Чернівцях пожертвували Януковичем і Азаровим, щоб врятувати себе і Михайлішина

У Чернівцях пожертвували Януковичем і Азаровим, щоб врятувати себе і Михайлішина

03.12.2013, 02:16

Чернівецька міська рада 46 голосами підтримала звернення до вищих органів влади країни - ПРЕЗИДЕНТА ТА УРЯДУ із закликом подати у відставку у зв’язку із подіями, які відбувалися на Майдані Незалежності в Києві у ніч з 29 на 30 листопада. Депутати також ЗВЕРНУЛИСЯ ДО ГЕНЕРАЛЬНОЇ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ ПОКАРАТИ ВИННИХ У ПОБИТТІ МАЙДАНУ.

На пропозицію депутата Кирилюка до тексту заяви також внесли пункт - вимогу до Віктора Януковича з вимогою звільнити Юлію Тимошенко. 

Проте коли опозиція зажадала, щоб сесія виконала всі вимоги протестувальників і висловила недовіру секретарю Чернівецької міської ради Віталію Михайлішину, депутатська більшість відмовилася вносити це питання до порядку денного. 

Щоб переконати колег, що чернівчани справді голосували за цю вимогу, депутату Олексію Каспруку навіть довелося продемонструвати їм з трибуни сесії відповідний запис. 

До того, за словами Олексія Каспрука, депутат Анатолій Чесанов поширював неправдиві чутки, нібито на зборах за цей пункт не голосували. 

А слова депутата Чесанова Каспрук назвав брутальною брехнею. 

Коли більшість відмовилася вносити питання про недовіру до порядку денного, кілька депутатів з опозиції запропонували Віталію Михайлішину добровільно скласти свої повноваження. І не триматися за місце, яке він незаконно узурпував. Секретар відмовився це робити. 

Проте пообіцяв, що дане питання буде розглянуте на наступній сесії сіської ради. 

Власне ця позиція і спровокувала студентів на блокування сесії. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

КАЖДОМУ СТУДЕНТУ ПО КОНТЕЙНЕРУ НА ДОБРОБУТЕ И КВАРТИРУ НА СУВОРОВА 2 Б !!!!

avatar

Бурбак должен

02 грудня 2013 23:58

Як усі "доброзичливці" згодом радо користуються  наслідками

боротьби тих, кого зараз гидять!

avatar

Спокійна

03 грудня 2013 07:38