У Чернівцях податкова «вполювала» 81 «кукурузника»

У Чернівцях податкова «вполювала» 81 «кукурузника»

11.12.2012, 16:11

З метою наведення порядку на ринку автоперевезень працівники податкової інспекції систематично здійснюють рейди на вулицях нашого міста. Згідно затвердженого графіка, проводяться спільні з працівниками автоуправління та ДАІ перевірки транспортного обслуговування населення, - повідомив www.buknews.com.ua начальник ДПІ у м. Чернівцях А.В.Паланійчук.

Так, з початку року було проведено 70 таких рейдів, в ході яких складено 81 протокол про адміністративне правопорушення за здійснення діяльності без державної реєстрації.

Хоча приватні перевезення – бізнес вигідний і кількість машин на маршрутах обласного центру значно збільшилась, але це, на жаль, не поліпшує стану міської казни, так як є такі “підприємці”, які не бажають чесно працювати.

Незаперечним є той факт, що податкова політика не повинна заважати підприємцям, вона має стимулювати їх ділову активність, водночас, спонукаючи до чесної сплати податків. Але співпраця – це шлях із зустрічними рухом, тому до тих, хто ухиляється від сплати податків, податківці будуть застосовувати санкції передбачені законодавством.

1