У Чернівцях підприємець шукає допомоги у ЗМІ від дій правоохоронних  структур

У Чернівцях підприємець шукає допомоги у ЗМІ від дій правоохоронних структур

02.04.2018, 17:55

Офіційний представник ТОВ "ЛОТО-ЦЕНТР" в Чернівецькій області  Руслан Чорней вкотре надіслав листа на редакційну е-поштову скриньку BukNews із закликом до ЗМІ захистити його бізнес і його сім'ю від дій правоохоронних  структур.

Підприємець, зокрема, заявляє, що "у випадку повторних незаконних обшуків  в закладах ТОВ "ЛОТО-ЦЕНТР" запросить журналістів на прес-конференцію і надасть багато цікавої інформації".

Водночас Руслан Чорней стверджує, що остерігається за своє життя та життя членів своєї родини. За його словами, дружина із малолітньої дитиною вже виїхали за кордон, а тут залишаються ще двоє його синів.

"Ми підготували звернення до ГПУ, НАБУ, СБУ та в Раду суддів України", - написав Руслан Чорней у листі на редакційну адресу. 

ДОВІДКОВО: 

Підприємець нагадав, що за 10 місяців комерційної діяльності в Чернівецькій області поліцією було проведено 32 обшуки компанії (вилучено 180 одиниць комп’ютерної техніки, меблі, телевізори тощо) на загальну суму понад мільйон гривень. 

"На неодноразові звернення юристів компанії ми не отримали жодної обґрунтованої відповіді на питання, в чому полягає склад злочину, на основі чого було проведено 32 обшуки. В черговий раз  звертаюсь до правоохоронних  структур: дайте відповідь, яку статтю ККУ я порушую?" - наполягає Руслан Чорней. 

Підприємець посилається на закон  номер 7275 "Маски-шоу стоп", підписаний Президентом України Петром Порошенком, який забороняє двічі проводити обшуки по одній і тій самій кримінальній справі поки триває слідство. Згідно цього закону також забороняється вилучати особисте майно працівників компанії, але все чомусь відбувається навпаки, - стверджує скаржник.    

Від редакції: офіційний представник ТОВ "Лото-Центр" Руслан Чорней виклав свою особисту точку зору на дії поліції. З метою встановлення істини, всебічного інформування громади про ці події публікуємо лист підприємця у повному обсязі.  Публікацію також слід сприймати як офіційний інформаційний запит до згаданих у дописі правоохоронних органів щодо  оприлюднених фактів. Редакція  залишає за фігурантами право на відповідь, яку можна надіслати на е-адресу [email protected].

1