У Чернівцях підбили підсумки проведених у 2018 році антитерористичних заходів

У Чернівцях підбили підсумки проведених у 2018 році антитерористичних заходів

11.01.2019, 11:32

В Управлінні СБ України в Чернівецькій області відбулось підбиття підсумків проведених у 2018 році антитерористичних заходів.

У спільній нараді взяли участь керівники регіональних підрозділів СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, представники органів державної влади і місцевого самоврядування.

Учасники заходу визначили коло наявних в регіоні викликів терористичного характеру та проаналізували стан готовності суб’єктів боротьби з тероризмом до виконання завдань з протидії потенційним загрозам. Представники Координаційної групи АТЦ відзначили високий рівень міжвідомчої взаємодії та підготовки особового складу до виконання завдань із запобігання терористичним загрозам та диверсіям.

Начальник регіонального Управління СБУ Руслан Сторожук подякував присутнім за ефективну співпрацю у питаннях реалізації превентивних заходів на важливих стратегічних об’єктах. За виявлений під час проведення антитерористичних заходів високий професіоналізм сімом представникам суб’єктів боротьби з тероризмом були вручені пам`ятні відзнаки ? «Знак Антитерористичного центру при Службі безпеки України».

Прес-служба УСБУ в Чернівецькій області

1