У Чернівцях перевантажений камаз звинувачують у руйнуванні дорожнього покриття

У Чернівцях перевантажений камаз звинувачують у руйнуванні дорожнього покриття

17.04.2021, 21:12

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області прокоментувала відео, яке з'явилось в мережі Інтернет, на якому вантажівка з можливим перевантаженням рухається мостом на вулиці Січових Стрільців, що у Чернівцях.

Про це пише 0372.ua. з посиланням на Пресцентр САД у Чернівецькій області.

Буковинці дуже часто скаржаться на стан дорожнього покриття у нашому регіоні. І ми їх розуміємо. Але неможливо одразу відремонтувати усі автошляхи, які недофінасовувались роками. Ми постійно просимо усіх, передусім будівельні організації та підприємців, аби вони не нищили дороги та мости своїми перевантаженими вантажівками.

Днями у мережі Інтернет з’явилось відео, на якому вантажівка з можливим перевантаженням рухається мостом на вулиці Січових Стрільців, що у Чернівцях.

 Міст через річку Прут знаходиться на дорозі М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці –Тереблече (км 500+718).

 Нагадаємо, що експлуатаційний стан цієї споруди обмежено працездатний. І на ній заборонений рух транспортних засобів вагою понад 5 тонн.

Ми вже звернулись з відповідною заявою до правоохоронних органів, аби вони відреагували на цей випадок. Просимо водіїв великогабаритного транспорту не порушувати Правил дорожнього руху. Закликаємо на «вбивати» дороги та мости перевантаженими транспортними засобами.

1