У Чернівцях обікрали квартиру нардепа. Невже сусіда Миколи Харабари? (оновлено)

У Чернівцях обікрали квартиру нардепа. Невже сусіда Миколи Харабари? (оновлено)

14.11.2013, 18:28

Повідомлення про крадіжку з квартири одного з народних депутатів Верховної Ради України надійшло до чергової частини УМВС в Чернівецькій області 14 листопада.

Про це повідомляє прес-центр УМВС в області.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Наразі проводяться заходи щодо розкриття цього злочину та затримання зловмисника.

Щоправда, міліція не називає прізвище депутата, якого обікрали. На запитання журналіста molbuk.ua "Хто ця людина?" у прес-службі не надали відповіді.

"Наразі ми обмежуємося лише тією інформацією, яка оприлюднена на нашому сайті", - повідомив співробітник прес-служби.

Міліція звертається до громадян з проханням, кому відома будь-яка інформація щодо скоєного, повідомити на спецлінію "102".

Згідно з неофіційною інформацією, можливо, йдеться про квартиру нардепа-генерала Геннадія Москаля. Рдеакції нічого не відомо про квартиру генерала, але колись він сам запевняв журналістів, що поруч з ним має житло ще один генерал міліції, колишній начальник УМВС області Микола Харабара. Якщо інформація про те, що пограбована квартира - це саме квартира Геннадія Москаля, якнайшвидше знайти грабіжників для підлеглих третього генерала - Демидова - справа честі. 

Народний депутат України з фракції ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль підтвердив інформацію про те, що його квартиру у Чернівцях обікрали.

Про це повідомляє УНН.

"Це правда . Я засмутився, бо на горищі близько 40 нагород у мене взяли, які я збирав. Це в основному нагороди за заслуги першого, другого і третього ступення. Це нагороди, які я не зможу відновити, бо вони ще з Радянського союзу. А також (вкрали – ред.) відомчі нагороди МВС, адміністрацій й інші, де я працював весь період", - розповів Г.Москаль.

Політик з жалем сказав, що на місці нагород залишилися тільки порожні коробки. Г.Москаль додав, що саме ці нагороди для нього були важливими, а все решта не є цінним.

Як повідомлялося, у Чернівцях невідомі обікрали квартиру народного депутата Геннадія Москаля. Таку інформацію кореспонденту УНН вдалося дізнатися від одного з депутатів Чернівецької міської ради.

Як стало відомо, квартира, яку обікрали, за словами співрозмовника агентства, розташована в центрі міста, в одному з будинків поблизу вулиці Червоноармійської.

Зі слів депутата міськради, виходить, що Г.Москаль далеко не єдиний міліціонер високого рангу, що мешкає у згаданому будинку, адже його квартира розміщується між квартирами одного з колишніх начальників міліції Буковини та ще одного з колишніх співробітників МВС області.

1