У Чернівцях обрали делегатів на з'їзд ВО «Батьківщина», який висуне Тимошенко кандидатом у президенти

У Чернівцях обрали делегатів на з'їзд ВО «Батьківщина», який висуне Тимошенко кандидатом у президенти

21.03.2014, 10:32

Сьогодні пройшла 16-та обласна конференція Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина». Як повідомив голова партії Іван Мунтян, на конференції розглядатимуться три питання: щодо політичної ситуації в країні, про затвердження новообраних голів районних партійних організацій та про обрання кандидатів, котрі представлятимуть Буковину на Всеукраїнському з’їзді партії 29 березня.

За словами Мунтяна, ключовим питанням на Всеукраїнському з’їді – висунення Юлії Тимошенко кандидатом у Президенти.

20 березня лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр України Юлія Тимошенко має намір розділяти відповідальність зі своїми соратниками за все, що відбувається в країні, заявляє народний депутат (фракція "Батьківщина") Олександра Кужель.

"Вона сказала, що якщо хтось розраховує, що я (Ю.Тимошенко - ІФ) відхреститься від Турчинова, Яценюка і скаже, що я біла, пухнаста і я окремо, а вони за все несуть відповідальність, то цього не буде. Я беру ту ж повноту відповідальності. Тому з першого дня ми маємо виправити ті питання, які є у суспільства", - передала слова Ю.Тимошенко журналістам О.Кужель.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", Ю.Тимошенко зустрілася в будівлі парламенту з фракцією "Батьківщина".

О.Кужель також нагадала, що позиція партії залишається колишньою - висувати кандидатуру Ю.Тимошенко на президентських виборах.

"Обговорювати вибори президента ми не планували, тому що у нас Юлія Володимирівна є кандидатом в президенти, якщо ви пам'ятаєте", - сказала депутат.

Вона зазначила, що треба буде дотримуватися процедури висунення кандидатів у президенти.

"Те, що її було висунуто єдиним кандидатом - ви це прекрасно пам'ятаєте", - додала Кужель.

"Інтерфакс-Україна"

1