У Чернівцях 'заживо поховали' правозахисника Геннадія Гекова

У Чернівцях "заживо поховали" правозахисника Геннадія Гекова

04.04.2014, 18:41

У під'їзді будинку, де мешкає відомий чернівецький правозахисник  Геннадій Геков  невідомі зловмисники встановили його фотографію в жалобній рамці і вінок. Як повідомив BukNews Геннадій Геков, блюзнірську витівку він виявив сьогодні, 4 квітня, повернувшись додому. За словами  громадського активіста, ця витівка добряче налякала сусідів, які стукали в двері його помешкання, перелякавшись, що з ним сталося непоправне. 

- Мої недруги мене "уже поховали"! Це чергова спроба залякати і дискредитувати мене як правозахисника, - сказав пан Геков в коментарі BukNews. 

Відповідаючи на уточнюючі запитання BukNews, пан Геннадій пояснив, що не може підозрювати нікого конкретно. Проте недругів, які не задоволені його викриттями оборудок в правоохоронних органах чи тому таки "Чернівціобленерго" є чимало. Фотографія, яку використали хулігани - не портрет, а роздруківка відеокадру. Пан Геков пригадав, що відео було зроблено під час громадських слухань у Чернівецькій обласній раді два роки тому. Тоді на них обговорювали питання діяльності "Чернівціобленерго". 

На місце блюзнірського жарту Геннаді Геков викликав наряд міліції, який зафіксував даний факт. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Це дуже схоже на перформанс самого Г. Гекова - правозахисника, детектива, журналіста, громадсткого активіста та діяча, борця за справедливість проти всіх і вся.

Йому потрібна слава та увага публіки - цим живиться як вампір.

avatar

Ватсон

05 квітня 2014 11:28

Треба провести експертизу почерку на вінку. Може то сам Геков написав.

avatar

Мішо

05 квітня 2014 13:03