У Чернівцях не так багато підприємств, які сплачують до бюджету стільки податків, скільки дає один «Добробут»,  - депутат Прозоровський (+відео)

У Чернівцях не так багато підприємств, які сплачують до бюджету стільки податків, скільки дає один «Добробут», - депутат Прозоровський (+відео)

24.07.2013, 14:40

- За минулий рік і першу половину нинішнього року підприємство сплатило до бюджетів різних рівнів понад 6 млн. грн.,  - заявив депутат Чернівецької  міської ради Михайло Прозоровський, керівник ринку «Добробут». - Водночас з 2011 року на підприємство чиниться тиск з боку різних структур – всіх, які тільки існують. Але попри це - підприємство працює і сплачує податки.   Щодо пропозиції передати земельну ділянку – це рейдерське захоплення, бо на цій ділянці знаходиться майно нашого підприємства.  Балансова вартість  цього майна – понад 92 млн. Я хотів би почути, щоб нам назвали інший інвест-проект, в який вклали б стільки коштів, як у «Добробут». Але нас, на жаль, влада не хоче чути.  Коли кажуть, що все роблять для громади, у мене виникає питання, а ми не грмада? Ми не створювали робочих місць, не платимо податки?

1


КОМЕНТАРІ (4)

Жулье!

avatar

Гнат

24 липня 2013 09:35

Дурні хохли! Замтра регіонали заберуть вашу хату і бізнес

avatar

опришок

24 липня 2013 10:15

Ні Мішаня, завтра підприємці Добробуту натовчуть тобі пику)))

avatar

опришку

24 липня 2013 14:25

Мишка,не расстраивайся. Будешь снова целлофановыми пакетами барыжничать)))) Ты же был пакетный алигарх,верно?)))) Опыт,надеюсь не растерял,Мишанька?

avatar

привет барыге Мишане из 90-х

25 липня 2013 01:15