У Чернівцях на хабарі 2 тис доларів затримали заступника військового комісара

У Чернівцях на хабарі 2 тис доларів затримали заступника військового комісара

16.11.2017, 09:43

У Чернівцях правоохоронці затримали на отриманні неправомірної вигоди заступника військового комісара - начальника відділу комплектування Чернівецького МВК.

Про це на власній Facebook-сторінці повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

Вона зазначила, що учора на хабарі було затримано посадовця військкомату, котрий вимагав дві тисячі доларів від двох призовників за сприяння у тому, щоб вони уникнули призову на строкову військову службу.



"Військовою прокуратурою Чернівецького гарнізону задокументовано факт вимагання та одержання заступником військового комісара - начальником відділу комплектування Чернівецького МВК неправомірної вигоди у розмірі 2 тис доларів за вирішення питання щодо уникнення 2 призовниками призову на строкову військову службу. Неправомірна вигода виявлена та вилучена в повному обсязі під час проведення огляду місця події", - повідомила Сарган.

ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

 Чернівецький обласний військовий комісаріат повідомляємо:

Сьогодні 16 листопада 2017 року о 11.00 годині в приміщенні Чернівецького обласного військового комісаріату за адресою м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 32 буде проведено брифінг обласного військового комісара з питання: отримання неправомірної вигоди військовослужбовцем Чернівецького міського військового комісаріату.

Запрошуємо Ваших представників взяти участь у даних заходах.

Телефони для довідок:

підполковник МОВЧЕНЮК Валерій Романович;

старший лейтенант КОХАНЮК Віталій Миколайович

Просимо підтвердити участь Ваших представників у даних заходах.

1