У Чернівцях митрополит Мелетій подав до суду на газету 'Час'

У Чернівцях митрополит Мелетій подав до суду на газету "Час"

10.04.2019, 09:35

"Редакції газети ЧАС не звикати до судів. Маємо їх уже 60. Завтра, 11 квітня о 15 год.30 хв. суддя Галичанський (Першотравневий райсуд Чернівців) розпочне розгядати 61 справу. 

Вона цікава тим, що до суду газету подав сам митрополит РПЦ Мелетій. Ми думали, що з попами зустрінемося на Божому суді. І він буде справедливим: кожен одержить те, що заслужив. Але, напевне, піп Мелетій не довіряє суду Божому. Тому й судиться у Першотравневому.

У позові каже, що нема у нього 5 авт, а тільки 3, нема 3 кадил і т.д. Бідний він, як церковна миша. У суді будемо дізнаватися про статки і багатства митрополита РПЦ на Буковині Мелетія.

Приходьте. Буде цікаво і корисно", - пообіцяв шеф-редактор газети "Час" Петро Кобевко.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Сволочной  человек, Кобевко. Привык  поливать  грязью  всех  и  вся. Как  видим,  даже за  священников  взялся.   Свое  благополучие  слепил  и лепит дальше  за  счет проплаченных  грязных  заказных  наговоров  на  уважаемых  людей  края.  А то,  что  сам  ходит   "под наркозом",  открытой  ширинкой  и  лезет  без мыла  в  каждую  задницу,  имеет  полсотни  партбилетов  и  явный безбожник,  стукач  КГБ,... - считает  своими заслугами.  Предать  его  АНАФЕМЕ!!!

avatar

НВ

10 квітня 2019 11:44

повністю підтримую. Ця комуняцька сука діждеться і Божої кари і людської   

avatar

Ян

10 квітня 2019 21:22

Петро Кобевко має великі заслуги перед Україною не тільки як заслужений журналіст, а й як громадський діяч і політик - патріот. Тому й гавкають на нього вороги України, й судяться з ним.

avatar

В. Козьмик

10 квітня 2019 23:21

Згоден, що  це  мурло-журналіст.  Але, "заслужений",  політолог  і  особливо "патріот"  - це  вже    ЗАНАДТО!   Він був  і  залишається  СТУКАЧЕМ  КДБ, сьогодні - ФСБ.   Що  НЕГІДНИК  РІДКІСНИЙ,  то є  чиста  правда!

avatar

Козьмику

11 квітня 2019 07:02