У Чернівцях міський голова через Facebook 'заряджає' ЖРЕПи на роботу, як Чумак банки з водою через екран телевізора

У Чернівцях міський голова через Facebook "заряджає" ЖРЕПи на роботу, як Чумак банки з водою через екран телевізора

29.05.2020, 14:22

Під час традиційного відеозвернення до користувачів мережі Фейсбук Чернівецький міський голова Олексій Каспрук звернувся до керівника однієї з управлінських компаній через екран монітора свого компьютера. 

Таким дивним чином посадовець відреагував  на скарги чернівчан про те, що одна з управлінських компаній відмовляється виконувати свої обов’язки у багатоквартирному будинку міста, пояснюючи це людям тим, що фірма перебуває на карантині. 

"Я сподіваюся, що цей керівник мене сьогодні бачить. Враховуючи, що ваше підприємство було на карантині, то комунальні послуги, які ви би мали надавати, нараховувати не будуть", – сказав міський голова Чернівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівчани задихаються від пилюки, бо Каспрук неспроможний змусити працювати управлінські компанії і ЖРЕПи

Міський голова Чернівців заявив, що за підтоплення в під’їздах та протікання дахів багатоквартирних житлових будинків відповідальність несуть управлінські компанії.

"Хочу нагадати, що обслуговуванням будинків займаються управлінські компанії. Якщо десь підтікає в під’їзді, дах чи ще щось – це мають усувати і не допускати саме управлінські компанії, яким чернівчани платять за обслуговування свого житла", – зауважив міський голова Чернівців.

Нагадаємо, останні кілька днів внаслідок потужної зливи постійно підтоплює частину Чернівців. 

За матеріалами https://molbuk.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каспрук констатував, що деякі чернівецькі вулиці і далі перетворюватимуться на річки під час злив

Світлина від BukNews.

Коментар BukNews:

І все таки є у нашому хисткому і непевному житті щось таке, на що завжди можна з певністю покластися. Чернівці вкотре затопило. Міський голова наче у воду дивився. Напередодні злив чесно констатував, що деякі чернівецькі вулиці і далі перетворюватимуться на річки. Грошей на спорудження нових зливових мереж немає і найближчим часом не буде. У зв'язку з цим згадався уривок з книги "Чернівці: антикварні нариси" Сергія Осачука та Миколи Салагора, де є розповідь про перетворення Чернівців на морський порт. Виявляється ще 1935 року видання «Czernowitzer Humor» висміяло неспроможність міських посадовців вирішити проблему періодичного підтоплення Чернівців. «Тепер їх усіх [політиків. – Авт.] можна зібрати на плоту й просто з міста відправити до Пруту, далі через Чорне море, Босфор, Середземне море до Яффи», сповіщав підпис до карикатури «Відкриття водного сполучення Чернівці-Палестина»:) Ще трохи і будемо відзначати століття: чи то прямого водного рейсу, чи то патологічної неспроможності міської влади бодай щось вирішити. (Карикатура з журналу "Czernowitzer Humor", 1935 р.).

Світлина від BukNews.

1