У Чернівцях мешканці руйнують багатоповерхівку

У Чернівцях мешканці руйнують багатоповерхівку

12.10.2019, 12:55

Про можливе руйнування багатопоперхівки через дії окремих її мешканців повідомив журналіст Тарас Піц. Звернення до поліції не дало результату. 

- Чернівці, вул. Руська, буд. 277, 1 під’їзд, 1 квартира. Попередні власники ще багато років тому знесли балкон і самовільно зробили до своєї квартири прибудову – додали до своєї «сирітської» чотирьохкімнатної оселі ще одну кімнату – і їм то зійшло з рук.

Нові власники побачивши, що відповідні інстанції на це свавілля НІЯК не реагують, вирішили ще розширитись – тепер вже з іншого боку будинку і… одразу на кілька кімнат! Почали довбати несучі стіни, аби вмурувати туди дерев’яні бруси. На часі – руйнування стіни для переробки вікон під двері.

Мешканці під’їзду бідкаються, що під час можливого землетрусу будинок просто завалиться. Кажуть, що по квартирах пішли тріщини.

На зауваження сусідів самоуправці реагують агресивно – погрожують фізичною розправою. Викликали поліцію – безрезультатно.

До кого звертатися, аби припинити це самоуправство і свавілля? Чи так можна, і під «розширення» вже видають відповідні документи? Сумніваюся. А тим часом руйнівні будівельні роботи активно тривають…

Затегаю людей, які ймовірно знають як протидіяти такому сусідському свавіллю. Також прошу долучитися до висвітлення теми колег журналістів. І прошу вважати моє звернення офіційним запитом.

Світлина від Тараса Піца.

1