У Чернівцях констатують повернення лихих 90-х. Що скаже Демидов?

У Чернівцях констатують повернення лихих 90-х. Що скаже Демидов?

03.10.2013, 20:44

У понеділок, 7 жовтня, о 18.30 відбудеться засідання Чернівецького професійного медіа-клубу на тему: «Лихі 90-ті повертаються?». Вибір теми мотивований тим, що останнім часом у ЗМІ поширюються все більше повідомлень про злочини, вчинені проти громадян України. За підрахунками журналіста Володимира Драюка, який візьме участь у нашій дискусії, тільки за останні 9 місяців 2013 року у місцевих ЗМІ (включно з передруками у центральній пресі) було опубліковано близько 950 повідомлень відповідного характеру.

Пропонуємо обговорити особливості подання інформації на кримінальну тематику, а також висловитись про можливість збирати додаткову інформацію про злочини самостійно та доцільність її поширення в ЗМІ.

До участі у засіданні запрошені представники прес-служб правоохоронних органів.

Засідання традиційно відбудеться в «Literatur Café» (ІІ поверх КМЦ «Українська книга», пл.Центральна,10).

Коментар BukNews:

Тему повідомлень про злочини, вчинені проти громадян України, під ча останньої прес-конференції порушив також народний депутат України Максим Бурбак: 

- Начальника міліції Демидова витримували на сесії з десятої до другої години. Певно думали, що при тих грабунках, які є в області, йому більше нема чого робити. І бачимо реакцію прокурора області Коваля, який відкрито став на захист Чернівецької ОДА. Він сказав, що є понад 40 резонансних справ, які міліція не розслідує. А зі звіту начальника УМВС в області Демидова я почув, що таких одна – дві. Про решту я не почув. Певно Петро Андрійович став на захист облдержадміністрації, тому що по вказівці від Папієва обласна рада передала з обласної власності в державну приміщення по вулиці Дарвіна, - заявив народний депутат України Максим Бурбак.

 Щоправда з 1 жовтня Чернівецька область має вже нового прокурора Павла Павлюка. Щоправда і йому губернатор Буковини Михайло Папієв побажав пошвидше відчути себе буковинцем. Як новий прокурор області рахуватиме злочини побачимо вже незабаром. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Що Демидов може зробити з бандою Папієва-Продана?   Правильно, посадити!  як гладіолуси на клумбі))))

avatar

123

03 жовтня 2013 18:13