У Чернівцях комуністи побили учасника студентського Евромайдану бейсбольною битою

У Чернівцях комуністи побили учасника студентського Евромайдану бейсбольною битою

14.12.2013, 19:10

13 грудня 2013 року у Чернівцях біля офісу обкому КПУ було жорстоко побито студента. Комуністи затягли молодого хлопця до приміщення обкому та завдали йому низку ударів бейсбольною битою. Побитого звинуватили у тому, що він начебто зірвав прапор КПУ та змушували зізнатися, що він є членом ВО "Свобода". Про це 13 грудня 2013 року повідомив голова Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" Віталій Мельничук, який виїхав на місце події разом із адвокатом.

"Після того, як комуністи побили хлопця, вони викликали міліцію та намагалися звинуватити молоду людину в тому, що він зірвав партійний прапор. Хлопець – Владислав Кондрат’єв, студент, учасник студентського Евромайдану у Чернівцях, не є членом жодної з політичних партій. 13 грудня він дійсно проходив біля офісу комуністів, бо мешкає неподалік. Але, як вдалося з'ясувати, немає жодного свідка, який би бачив, що цей хлопець зривав прапор. Невідомо, чи цей прапор взагалі висів сьогодні", – розповів Віталій Мельничук.

За його словами, очевидці бачили, як биту, якою завдали ударів постраждалому, поклали до однієї з автівок з київськими номерами, припаркованої біля офісу комуністів. Пізніше знайшовся і власник авта: він вибіг з офісу перед приїздом правоохоронців та намагався поїхати геть. Люди, що перебували на місці події, завадили йому це зробити. Тоді власник авта втік у бік вулиці Головної.

"На відкритих ділянках тіла Владислава чимало гематом, а сам він перебував у шоковому стані", – зауважив свободівець.

Він додав, що лише після розправи над дитиною бузувіри-комуністи викликали міліцію, нібито по факту зникнення їхнього прапора. Слідчі УМВС, чомусь не звернули увагу на побитого, переляканого хлопця, не захистили його від продовження морального збиткування послідовників Єжова, а насамперед почали складати протокол щодо зникнення прапора Компартії і пошуку винних.

"Студенти, друзі потерпілого оперативно зателефонували до свободівців. Лише після того, як я з адвокатом прибув на місце і почав наполягати, міліціянти розпочали слідчі дії стосовно умисного побиття неповнолітнього", - наголосив Віталій Мельничук.

1


КОМЕНТАРІ (6)

"Студентів "  було кілька. Вони зірвали прапори  біля офісу Компартії, які висять тут щоденно.  Почали  втікати. Зловити вдалося одного. Викликали міліцію за фактом хуліганства. Поки міліція  їхала, "переляканий майданівець" мав змогу  мобільником дозвонитися  родичам та знайомим. Оскільки першими приїхали "свободівці", то зрозуміло було,   кому хто симпатизує  і до кого належить. Владислав ("шокований майданівкць") мав з чого отримати шок. Ше влітку  працівники обкому Компартії затримували його  за хуліганство - він зривав газети та інформаційні матеріали на стендіу офіса. Тоді обмежилися виховною бесідою. А дарма. Ще тоді треба було викликати  міліцію Можливо, можна було б попередити вчорашній вандалізм.  Бо вночі з суботи на неділю минулого тижня невідомі зірвали вивіску громадської приймальні народного депутата Романа Шугала, спотворили табличку обкому Компартії. Почерк дуже схожий. Може, і виконавець один? Оце така демократія майдану? Вандала, хулігана, хама роблять ...жертвою політичних нападок. Гематом, про які плаче д.Мельничук, міліція навіть з лупою знайти не змогла - жода "Бейсбольна бита" , яку видумав "сценарист"-свободівець, зимовий камуфляж, який був  на "неповнолітньому", не взяла. З якого лиха  д.Мельничука потягнуло на брехливі сценарії?

avatar

Очевидець

14 грудня 2013 22:44

Кобевко: "Я переможу банду !!!!! "

 

avatar

Педро

14 грудня 2013 23:59

От кому - кому, АЛЕ ТОЧНО НЕ КОМУНЯКАМ ВІДКРИВАТИ РОТА І ЩОСЬ ТЯВКАТИ

avatar

Довбуш

15 грудня 2013 15:04

"Молодий буковинець" дав фото "побитого. В кількох коментарях його назвали справжнім виродком - за жорстоке побиття на євромайдані двох школярів - за те, що відмовилися виконувати йогоь вимоги - викрикувати екстремістські гасла.  Отакий  учасник євромайдану!  Такі у !Свободи " євростандарти.  Добре, що євросоюз про них не знає!

avatar

Максим

18 грудня 2013 15:57

До Довбуша. Відкривати рота треба всім. Подвійних стандартів не повинно бути. Робити зі злісного хулігана - жертву  політичного "побиття" - прмітивно і гидко.

avatar

Іван

18 грудня 2013 16:05

До Максима. У тих коментарях. про які знадуєш. було побажання  повісити " побитого студента євромайдану" на новорічній ялинці. Цікаво, за побиття школярів чи найкращу новорічну казку ( читай - брехню) ? 

avatar

Андрій

18 грудня 2013 16:09