У Чернівцях відновили рух маршруток

У Чернівцях відновили рух маршруток

26.05.2020, 16:51

Спеціальні перевезення на всіх автобусних маршрутах  у Чернівцях дозволили з 27  травня  за обов’язкової умови дотримання Тимчасових рекомендацій  Головного державного санітарного лікаря щодо організації протиепідемічних заходів  при наданні послуг  з перевезення пасажирів на період карантину.

Скористатися спеціальними перевезеннями в автобусах зможуть громадяни, які мають спеціальні  проїзні, довідку з місця роботи або  виписку/витяг  з ЄДРПОУ (документ, що підтверджує державну реєстрацію фізичної особи як суб’єкта підприємницької діяльності )

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконком не дозволив розпочати спеціальні перевезення на всіх автобусних маршрутах у Чернівцях

Перевезення пасажирів здійснюються в межах кількості місць для сидіння за умови наявності захисної маски або респіратора.

Тариф на проїзд під час організації спеціальних автобусних перевезень  становить 5 гривень за одну поїздку, жодні пільги на проїзд  під час спеціальних автобусних перевезень не діють.

Тролейбуси  продовжують спеціальні перевезення з 06.30 до 22.00 у встановленому для карантину режимі. Кількість  тролейбусів на маршрутах у  години пік та в інший час регулює тролейбусне управління. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодних обґрунтованих підстав підвищувати до 10 гривень тариф на перевезення маршрутками у Чернівцях немає

1