У Чернівцях чоловік застрелив сусідського собаку на очах у дітей

У Чернівцях чоловік застрелив сусідського собаку на очах у дітей

21.01.2019, 21:41

У Чернівцях на Водохреща сусід вистрілом вбив цуценя!

Про це повідомила Анжела Косован.

- Вчора до мене звернулась власниця цуценят, одного з яких сусід вбив на очах у дітей. Це четверта собака, яку вбив сусід. Два цуценятка були врятовані в мороз від смерті, щеплені та оброблені, нікому не заважали. Сусід зі зброєю ходив поміж маленьких дітей серед білого дня, цілився неодноразово у собак, після зайшов на своє подвір‘я та вистрілив у цуценя, яке знаходилось на чужій території. Сьогодні цуценя, завтра це може бути маленька дитина! Діти, як могли захищали собачок, жбурляючи в живодера сніжками! Діти бояться вийти на вулицю. Що буде з психікою дітей, які таке побачили? Поліцію викликала, яка взяла в мене та у власниці тваринки Світлани покази, після того викликали слідчо - оперативну группу, яка відібрала заяву у Галини та детально описала подію, територію, труп цуценя, відстань між заборами, а також, взяли відеодоказ на диску. Поліцію викликала, надала відеодоказ! Відео дивись нижче!

– Я саме повернулася із церкви. Знайшла цуцика ще теплим. Двох безпритульних песиків ми прихистили місяць тому. Іншому пощастило, куля у нього не влучила. Бігали вони лише нашим подвір’ям, тож чому сусід почав стріляти у собак – невідомо. Взагалі, він знищив уже чотирьох наших домашніх тварин, і навіть вихвалявся цим, однак доказів у мене не було. Тепер же стрілянину зафіксовано на відео, – розповіла телеканалу Чернівецький промінь. Світлана Гав’юк.

Інцидент трапився на вулиці Гусятинській у Чернівцях. Аби зафіксувати злочин, Світлана викликала поліцію та написала відповідні заяви. 

1