У Чернівцях чоловік забив битою цуценя на очах у дітей. Де була міліція? (+відео)

У Чернівцях чоловік забив битою цуценя на очах у дітей. Де була міліція? (+відео)

16.06.2012, 20:29

Як повідомляє газета "Час", 10 червня 2012 року близько 11 години дня з особливою жорстокістю, садистським методом було вбито річне цуценя (битою) біля будинків по вул. Червоноармійській №63,63-а,59,59-а чернівчанином, що мешкає в одному з тих будинків. Це відбувалося на очах мешканців вищевказаних будинків, перехожих та малолітніх дітей, які на той момент перебували у дворі.

Мешканці викликали наряд міліції, котрий приїхав через 2 години. Тим часом чоловік, який жорстоко вбивав тварину, поклав тіло собаки в пакет, вкинув у багажник білого автомобіля та поїхав у невідомому напрямку. Працівниками міліції було складено протокол, у якому двоє свідків розповіли про те, що сталося. Вони вимагають затримання порушника, притягнення його до відповідальності, адже відповідно до ст. 299 Кримінального кодексу України, жорстоке поводження з тваринами карається за законом.

Кореспонденти газети "Час" вирушили до Міської лікарні ветеринарної медицини, яка знаходиться за адресою Сторожинецька, 115. З надійних джерел надійшла інформація, що труп вбитої собаки знаходиться саме тут. Нас там не очікували побачити, дехто ставився навіть з ворожістю. Виявилось, що труп жорстоко вбитої собаки, таки перебував у морозильній камері моргу, завернутий у мішок. Але документів щодо трупу жорстоко вбитої собаки нам відмовили надати, так само, як і спілкуватися з нами. Нам тільки вдалось дізнатися, що мозок собаки підлягає перевірці на сказ, а саме тіло має бути спаленим, бо чоловік, який привіз мертву собаку сказав, що вона скажена. І лікарі мають перевірити це дослідами. Термін дослідів, приблизно місяць.

Виходячи з вищевикладеного, у журналістів є підстави вважати, що факт жорстокого вбивства може бути перекручений, адже в лікарні вже говорять, що за історією чоловіка, котрий привіз труп цуценя, за те, що пес його вкусив, чоловік його зловив та поклав у мішок, а коли привіз до лікарні, то собака задихнувся. Про біту ні слова.

Нагадаємо, що нещодавно в Чернівцях мешканцями було зафіксовано масове нищення безпритульних тварин, котрих було отруєно невідомою речовиною. Також хочеться наголосити, що кількість покусаних безпритульними собаками чернівчан теж зростає. А чернівецька влада разом з комунальниками ховається в кущах. Газета "Час" обіцяє тримати ситуацію під контролем та інформувати читачів про результати. Мешканці, котрі бачили жорстоке вбивство, вже написали заяви до міліції та прокуратури.

Василь Виноградов, "Час"

1


КОМЕНТАРІ (11)

Шкода що номер автомібіля не зафіксували. А тепер де цю сволоту ловити?

avatar

Cергій

16 червня 2012 16:29

есть адрес

avatar

Даша

18 червня 2012 21:25

Треба щоб дітей цих людей , що знімали загризли дворові пси . Вот тоді вони б побігали по державних організаціях . А взагалі всі лабораторії з 2000 р. (є закон) режимні , я взагалі  дивуюсь , що з ними так довго ПАНЬКАЛИСЬ (щей з камерою) . Потрібно було викликати наряд міліції , щоб їх на 15 суток закрили!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

avatar

Володимир

19 червня 2012 11:36

Незрозуміло а причому тут ветеринари ? Вони роблять свою роботу і відповідають за безпеку людей - адже хвороба СКАЗ смертельна. А ви пане кореспондент поводили себе досить негарно , і я  раджу вам самому переглянути конституцію а також закон України .Я згідний із паном Володимиром що потрібно було визвати наряд міліції .

avatar

Василь

19 червня 2012 19:06

Шановний кореспондент а ви ніколи небули покусані собакою? Ви напевне немаєте уяви як це страшно коли смерть дивиться тобі у вічі. А відео тут недоречне , вульгарне,не професійне . Мені шкода тих людей які витримували від ваші тортури.Хочеться тільки подякувати їм за їхню терпимість до вас-МОЛОДЦІ.

avatar

Олена

19 червня 2012 19:23

Про відео :У вас добре получається .Пораджу вам наступне відео провести таким же чином у генікологічному відділенні ,де проводять аборти жінкам .Дивись і народжуваність в Україні підвищеться.Дуже цікаво скільки маленьких ангелят убивається за день?. А братів наших менших безперечно потріно любити.

avatar

Ілона

19 червня 2012 19:34

Володимир(у) Ветеринарів там завжди немає на місцях, недавно був, так там керівництва давно немає на місцях, хтось у відпусці, хтось хворіє, хтось на нарадах і т.п. А працівники тільки бігають по кабінетах і нічого не знають бо керівництва немає.

Василь(ю) а Вас кусали ЛЮДИ ? Ви напевне немаєте уяви як це страшно коли смерть дивиться тобі у вічі. Вам бути режисером фільмів про Вампірів.)

Даша(і) Про який режим ви маєте на увазі ? Режим Януковича - так ! А кореспондентам наскільки мені відомо - дозволяється бути і на режимних об"єктах, якшо це суспільно-необхідна інформація.

avatar

Народний суддя

20 червня 2012 00:31

Ілона, про аборти тут тема не доречна, я вважаю, що забивати битою собаку, безжально над нею знущаючись НЕ МОЖНА! А про сказ можу сказати-страшна і смертельна хвороба. Та якби ж ця собачка дійсно була б скаженою, вона б і на крок не дозволила підійти до себе чоловіку-убивці, довірившись, поплатилася життям від смертельних ударів  по хребту злощасною битою. Щодо роботи державних органів, то нажаль хочеться бажати ліпщого, коли кваліфіковані працівники будуть виконувати свою роботу згідно закону! Зараз в нас все вирішується через кумів, братів, сватів і під натиском, а щей за гроші. Звичайно ж, ми будемо ховатися в кабінетах, нічого не будем знати, нас ж попросили прикрити товариша-вбивцю, який злякався 20 свідків, і розголосу на весь будинок!!! Я не буду коментувати наших "справедливих професіоналів", нехай подивляться на себе в дзеркало і, можливо, їм стане соромно!!! 

avatar

Ірина

20 червня 2012 00:46

Народному судді - а чому ніхто не шукає того лікаря що направив собаку на дослідження на сказ, хіба він не знав, що пише? щодо до лабораторії, то справді закритий об'єкт, хіба у медичні лабораторії пускають сторонніх осіб без попереднього узгодження з керівниками установи? В те що в якійсь мірі спеціалісти були не готові давати коментарі то це правда, вони намагалися пояснити як могли... Ви прийшли зняли відео, а тим людям далі працювати у цій державній установі, і не думаю, що керівники служби їх будуть "хвалити"...

avatar

Олег

20 червня 2012 08:02

Ой! чому ви усі дивуєтесь ? Останнім часом увійшло в  моду висловлювати свою любов до тварин  . Можна подумати що до цього часу неіснувало цієї проблеми. Ми всі такі хороші , добрі ,усе в нас було добре а тепер людство оскаженіло . Та ні просто комусь дуже хочеться пропіаритись.

avatar

Саша

20 червня 2012 11:13

доброго дня в мене склалось враження що кореспонденту немає чим зайнятись от і шукає  собі роботи ви б зібрали всіх собак з вулиць та кормили іх за свій рахунок щоб діти ходили впевнено і батьки були спокійні

avatar

світлана

23 червня 2012 21:27