У Чернівцях опозиція зробить за Михайлішина його роботу: Мунтян з «Батьківщиною» пікетуватимуть Держказначейство

У Чернівцях опозиція зробить за Михайлішина його роботу: Мунтян з «Батьківщиною» пікетуватимуть Держказначейство

10.10.2013, 14:23

«Батьківщина» вимагатиме від казначейства ліквідації проблеми з проплатами бюджетних коштів

У четвер, 10 жовтня, обласна організація партії ВО «Батьківщина» проведе пікетування Головного управління Державного казначейства України в Чернівецькій області (м. Чернівці, вул Фрунзе, 2Е) у зв’язку з затримкою проходження бюджетних коштів по казначейських рахунках.

Початок акції – 10 год.

Довідка. У зв’язку з непрофесійними діями уряду Азарова-Януковича протягом останніх місяців в Україні склалася критична ситуація з проходженням бюджетних коштів по казначейських рахунках місцевих бюджетів. Казначейство реєструє платіжні доручення, а фактично гроші не перераховуються. Це призвело до великих заборгованостей перед підрядниками за вже надані послуги, що спонукає їх до припинення робіт; лікарні не можуть закуповувати ліки тощо.

Влітку цього року, нагадаємо, мери багатьох українських міст публічно протестували проти затримки Держказначейством бюджетних коштів. Чернівці участі у цьому процесі не брали. А вже восени цього року мер Калуша та виконком не вийшли на роботу через борги Держказначейства.  Чиновники йдуть у безоплатну відпустку. Мери низки українських міст вимагають підняти питання неплатежів казначейства на вищому державному рівні. Зокрема, Івано - Франківськ розпочав кампанію «Казначейство, віддай місту гроші», Суми також приєднаються до цієї акції. Раніше про те, що гроші, призначені для проведення ремонтів та розвитку інфраструктури в регіонах, заблоковані на рахунках Держказначейства, заявив мер Полтави Олександр Мамай. Через блокування Держказначейством коштів у багатьох містах зупиняються підприємства. З вини держказначейства Івано-Франківськ може залишитися без доріг. Натомість у Чернівцях тиша і спокій.  Влітку секретар міськради Віталій Михайлішин заявив, що Чернівці не приєдналися до акції «Казначейство, віддай місту гроші!»

1


КОМЕНТАРІ (4)

Бля. Мунтян з Батьківщиною ))) І так обіс.ав вссе що можна було. Тепер що. добиває те що залишилось.

avatar

000000000000000

09 жовтня 2013 23:06

Мунтяна уже давно підставили бурбаки-каспруки. Тепер, перед виборами він ще трохи покрутится, а під час кампанії його замінять на фронтовичка

avatar

Знаючий

09 жовтня 2013 23:35

Я вийду з тюрми і не дам підлим фронтовикам, каспрукам-бурбакам розвалити ріднесеньку буковинську організацію!

avatar

Юля прийде - порядок наведе!

10 жовтня 2013 09:36

Нуль  він і є нуль , то ж навіщо так багато 000000000000000000  Видно і в мізках повний нуль

 

Знаючому: Мунтян не один і його ніхто не замінить бо ми його знову обиремо і не треба робити вражду бо в області йде нормальний процес обєднання  і разом ми забезпечимо перемогу в 2015 році

avatar

10 жовтня 2013 15:38