У Чернівцях авто патрульної поліції збило на смерть пішохода: пішохід раптово вибіг на дорогу, водій авто не втікав (+думка Ivan'a Patarak'a)

У Чернівцях авто патрульної поліції збило на смерть пішохода: пішохід раптово вибіг на дорогу, водій авто не втікав (+думка Ivan'a Patarak'a)

16.09.2018, 11:35

У Чернівцях автомобіль патрульної поліції збив на смерть пішохода, водій транспортного засобу втік з місця пригоди.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив очевидець Дмитрій Корней.

За його інформацією, дорожньо-транспортна пригода сталася у ніч на 16 вересня, приблизно о 3 годині ночі.

У Чернівцях авто патрульної поліції збило на смерть пішохода 
У Чернівцях авто патрульної поліції збило на смерть пішохода

"Екіпаж патрульної на пішохідному переході збив хлопця. Молодий, двохсотий", - повідомив користувач ФБ. Також він додав, що водій та напарник утекли з місця аварії.


У Чернівцях прокуратура області розпочала досудове розслідування смертельної аварії за участю службового автомобіля патрульної поліції за ст. 286 ч.2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк.

"За участю прокурорів спеціалізованими слідчими Головного управління Нацполіції в області та експертами Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС проведено огляд місця події. За попередніми результатами, зіткнення відбулося до пішохідного переходу, що підтверджується розсипом уламків. Автомобіль поліції, відеореєстратор та інші речові докази вилучено", - повідомив заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк.

Водій не втікав: у прокуратурі Буковини розповіли деталі жахливої нічної ДТП з поліцейським авто

За його словами, патрульних поліцейських, причетних до скоєння ДТП, перевірили на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння, за попередніми результатами всі тести були негативними. Після цього їх було проведено для допиту до прокуратури області.

"Враховуючи, що повноваження щодо досудового розслідування у слідчих прокуратури припинено, його здійснення доручено слідчим управління Служби безпеки України в Чернівецькій області", - додав Пелепюк.

Водій не втікав: у прокуратурі Буковини розповіли деталі жахливої нічної ДТП з поліцейським авто


Пішохід, який у Чернівцях на Гравітоні загинув під колесами автомобіля патрульної поліції, раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції Чернівецької області.

Зазначається, що повідомлення наїзд поліцейського автомобіля на пішохода по вулиці Руській надійшло до поліції близько 2-ої години ночі 16-го вересня. Одразу за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група обласного управління Нацполіції.

"На місці ДТП встановлено, що за кермом службового автомобіля "Mitsubishi Outlander" перебував 25-річний лейтенант поліції. На момент автопригоди екіпаж здійснював патрулювання вулиці Руської. Рухаючись з увімкненим проблисковим маячком синього кольору, поліцейський допустив наїзд на 28-річного жителя Герцаївського району, котрий раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Внаслідок отриманих травм пішохід загинув на місці автопригоди", - йдеться у повідомленні.


1


КОМЕНТАРІ (1)

   Следователи в СБУ такие же непрофессионалы исполнители воли своих хозяев (своего руководства), как и в полиции, и в прокуратуре! У таких особей (следователей, прокуроров) НИ ГРАММА СОВЕСТИ В ДУШЕ!!!

    Кроме того, за последний год во все следственные органы Украины (включая СБУ) понабирали молодых "специалистов" с 4-х летним юридическим образованием сразу со студенческой скамьи (диплом бакалавра не считается полным высшим юридическим образованием)! Их там половина штатного рассписания! Они шагу не могут ступить без помощи старших и указки сверху. И учат их старшие не справедливости и объективноного расследования в полном соответствии буквы Закона (КПК, КУ, КК и других нормативных актов), а тому как правильно служить власти, затягивать досудебное расследование, протиправно закрывать уголовные производства и игнорировать потерпевших и за счёт выше указанного, приспосабливаться к реалиям, а не к законам!!!

   Профессоналы следователи и прокуроры канули в прошлые лета. Их просто увольняли по надуманным причинам, а немалая часть, увидев изнутри весь спектр беспредела не выдерживали и увольнялись сами.

   И я думаю, что всем понятно, что собой представляют патрульные полицейские, набранные за предыдущие два года (в подавляющем большинстве - сельские рагули!!!). Да уж какая тут "подготовка"  - ВСЕГО 2-3 МЕСЯЦА!!! "Із-за якихось недовчених тупорилих пластмасових дебілоїдів пішла з життя молода людина. І, як завжди, ніфіґа цим мудакам не буде! Останнім часом ця бидлота нагліє на очах, нікого за людей не мають!"

     Так что, гуляй преступность...

 

    Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54

avatar

Правозащитник

16 вересня 2018 21:00