Кінопалац «Чернівці» 14 грудня  відкриє великий зал після ремонту і покаже 'Кіборгів'

Кінопалац «Чернівці» 14 грудня відкриє великий зал після ремонту і покаже "Кіборгів"

13.12.2017, 19:31

У Чернівцях 14 грудня після проведення ремонтних робіт буде відкритий великий зал кінопалацу "Чернівці".

Про це повідомив директор кінотеатру Руслан Зварун.

- Ремонтні роботи почали два тижні тому. Наразі у залі поміняли крісла та пофарбували підлогу. Перший етап ремонту завершили, навесні продовжимо роботу, - повідомив він.

Нові сидіння у кінозалі – бордового кольору і зі спеціальним місцем для напоїв, чого раніше не було. Заміну проводили поступово.

- Спочатку міняли певними секторами, проводили роботи вночі, а вдень ще транслювалися фільми. Коли дійшли до більших масштабів роботи – закрили зал на деякий час, - додав директор. 

У планах керівництва кінопалацу – додати сидіння останнього ряду та встановити пандус при вході до будівлі закладу.

- Можливо, поставимо в останніх рядах диванчики для пар. Про пандус думаємо давно, скоро вирішимо і це питання. Думаю, решту робіт перенесемо на весну, адже на них ще потрібно зібрати певну суму грошей. Складно інтегрувати щось нове у стару будівлю, та старатимемось осучаснити кінотеатр. Конкуренція росте, глядачі вибагливі і хочуть хороших умов, - додає директор кінотеатру.

Уже завтра глядачі матимуть змогу переглянути прем’єру "Зоряних війн" вже в оновленому залі. Крім того, від завтра у кінотеатрі можна буде переглянути українську стрічку про учасників АТО "Кіборги". Щоденний показ фільму відбуватиметься о 16.50.

Вартість квитка 50 грн. загальний  та 40 грн. сім'ям учасників АТО, студентам, школярам.

molbuk.ua

1