У чернівецькому театрі планують ще одну прем'єру за творами Ольги Кобилянської

У чернівецькому театрі планують ще одну прем'єру за творами Ольги Кобилянської

21.04.2015, 19:21

Назву нової театральної постановки, хто з режисерів над нею працюватиме у театрі поки що тримають у таємниці. Зберігають інтригу. Відомо лише, що роботу над постановкою планують розпочати вже наприкінці нинішнього театрального сезону, який цього року фінішує у червні. Прем'єрою за творами патронеси чернівецького театру Ольги Кобилянської планують відкрити наступний 85-й театральний сезон.  

Про це повідомляє кореспондент BukNews.  

Про найближчі театральні прем'єри та гастрольну діяльність Чернівецького академічного обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської сьогодні під час прес-конференції розповів його директор Юрій Марчак. 

На театральному фестивалі в Івано-Франківську чернівчани мають намір показати свою останню в часі постановку "Сватання на Гончарівці", а на театральний фестиваль до Ясс, в якому теж планують взяти участь, повезуть "Кохання в стилі бароко".

На осінь заплановане проведення традиційного театрального фестивалю комедії "Золоті оплески Буковини". Можливо, не такого масштабного й видовищного як зазвичай, проте на високому рівні. 

Нагадаємо, минулого року в театрі відбулася гучна прем'єра вистави "Земля" за повістю Ольги Кобилянської.  

1