У чернівецькому дитсадку з весни немає тепла. Михайлішина не питали, а Папієв каже, що знає

У чернівецькому дитсадку з весни немає тепла. Михайлішина не питали, а Папієв каже, що знає

08.10.2013, 15:46

Чому коли діти мерзнуть -- винен ремонт дороги по вул. Богдана Хмельницького? Взагалі, що спільного у асфальту і батарей? Виявляється -- є. У Чернівцях через ремонт дороги закрили котельню, яка забезпечувала теплом один із дитячих садків міста.

Хоча ще 2 жовтня сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради повідомив, що опалення у закладах освіти та охорони здоров’я було увімкнено 1 жовтня.

«2 жовтня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин підписав розпорядження про початок опалювального сезону 2013-2014 років в м. Чернівцях. Згідно з ним, вже 3 жовтня буде подано тепло у будівлі житлового та нежитлового фонду. Опалення у закладах освіти та охорони здоров’я було увімкнено 1 жовтня» - заявили у міськраді. 

Проте люди розповідають про зовсім інше.

Звісно, відсутність тепла в дитсадку виправдати неможливо нічим. Проте втручання губернатора у цю справу (як видно з сюжету)  дуже нагадує те, що обласна влада робила восени 2010 року. Перед останніми виборами мера в Чернівцях. Тоді теж з метою дискредитації міської влади область раптом дуже перейнялася  постачанням води в обласний центр. Правда інтересу вистачило ненадовго. Якраз до зняття мера з посади. Якщо вірити у знаки, то  Михайлішин, виходить, в Чернівцях теж лише до весни 2014-го?

Політики, нагадаємо, вже відкрито заявляють, що між губернатором Папієвим і в.о.мера Чернівців Михайлішиним існує конфлікт. Заручниками якого є усі ми.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Залиште нагадування про конфлікт між Михайлішиним і Папієвим собі, вони з однієї політичної сили, і місто не повинно страждати від їхнього чублення, ніхто не звільняється від виконання своїх посадових обов'язків, тим паче, виперши легітимного міського голову! 

avatar

Чернівчанин

08 жовтня 2013 10:05