У чернівецькій 'Свободі' переконані, що проти кандидата від опозиції чинитимуться провокації, шукатимуться чи вигадуватимуться компромати

У чернівецькій "Свободі" переконані, що проти кандидата від опозиції чинитимуться провокації, шукатимуться чи вигадуватимуться компромати

23.05.2012, 21:52

Майбутні кандидати в депутати Верховної Ради від опозиції повинні відповідати усім критеріям, які визначені Угодою про спільні дії опозиції. Місія, яку візьмуть на себе ці люди є вкрай важливою та відповідальною. На цьому 23 травня наголосив керівник Чернівецького обласного виборчого штабу ВО «Свобода» Назар Горук під час спілкування з журналістами.

«Ми повинні розуміти, що до кандидата від опозиції буде прикута надзвичайно прискіплива увага деяких структур, чинитимуться провокації, шукатимуться чи вигадуватимуться компромати. Тому ця людина, як писав Шевченко, не повинна мати й «зерна неправди за собою»,  - сказав Назар Горук.

За його словами, ВО «Свобода» готова висунути своїх кандидатів на кожному з виборчих округів у Чернівецькій області. Однак, наголосив Назар Горук, ми ведемо перемовини з опозиційними силами краю щодо визначення найоптимальнішої кандидатури по кожному округу. «Ця людина повинна бути патріотом, порядною, принциповою, фаховою, мати громадський авторитет та бездоганну репутацію й нести відповідальність як перед громадою, так і перед опозиційними силами», - наголосив керівник Чернівецького обласного виборчого штабу ВО «Свобода».

Він також повідомив, що опозиційному кандидатові неприпустимо використовувати методи влади: підкуп виборців гречкою, борошном чи продуктовими наборами й фуршетами, таємні домовленості, ігнорування союзників та приховування реального стану речей.

«Ми не хочемо підтримувати тих кандидатів, стосовно яких не впевнені щодо їх можливої співпраці з владою. Відповідно, ми не можемо нести відповідальність за них, а, отже, і рекомендувати нашим партійцям та прихильникам підтримувати таких кандидатів», - підкреслив Назар Горук.

 Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода"

1


КОМЕНТАРІ (2)

Назарчику - це ти часом не на себе натякаєш, що у тебе нема зерна непрадви за собою? А як же гроші за відстаку Федорука, які взяла Свобода. Бачиш, життя довге. Треба думати перш, ніж зв'язуватися з цими бандитами. А тепер хочеться в депутати, а гріхи не пускають.

avatar

Цікавий

23 травня 2012 17:17

Мочать Горука ! Значить бояться його кролі і бют ! Але краще їм з ним не сваритися. Бо все їм пересре........... А він може. Має серйозні мізки.  І вміє мислити стратегічно на два три кроки вперед.

avatar

Політолог

24 травня 2012 15:25