У Чернівецькій області влада залишила буковинців наодинці з наслідками стихії: екс-голова Чернівецької ОДА жорстко розкритикував Павлюка і Мунтяна

У Чернівецькій області влада залишила буковинців наодинці з наслідками стихії: екс-голова Чернівецької ОДА жорстко розкритикував Павлюка і Мунтяна

07.06.2019, 23:13

Колишній голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк заявив, що вражений відвертим цинізмом очільників краю та небажанням говорити про реальні проблеми Буковини. 

- Читаю останні новини зі сторінок очільників краю і чесно кажучи вражений відвертим цинізмом та небажанням говорити про реальні проблеми Буковини!  Жодного слова про наслідки повені в регіоні, жодної статистики стосовно завданих збитків, жодного плану дій та взяття елементарної інституційної відповідальності обласної ради та облдержадміністрації у напрямку допомоги. Чернівецька область знову зіштовхнулася з негодою, але її наслідки сповна ляжуть тільки на простих людей, якщо вся чиновницька вертикаль не запрацює на 100% і навіть більше.

- Складається враження, що у нас окрім привітати, висловити подяку, провести обговорення, нагородити, взяти участь в урочистостях та відсвяткувати, більше актуальних питань просто немає в регіоні. 

- Я хочу запитати крайових очільників - де чіткий план та організація по боротьбі зі стихією? Чи справиться регіон самостійно з наслідками негоди? Чи отримають всі потерпілі люди адекватну компенсацію ? Чи не варто провести позачергову сесію обласної та відповідних місцевих рад? 

- Є ще безліч нагальних питань, які потребують негайного вирішення,  але почати треба, хоча б, з фізичної присутності на відповідних територіях сіл, селищ, міст ключових чиновників Буковини, - заявив Роман Ванзуряк. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

І що він тут не правий хіба?. Хто що зробив для відшкодування збитків постраждалих сімей. Ніхто до них не поїхав, ніхто не спитав як з цим боротися. Де дії народних депутатів рідного краю?

avatar

07 червня 2019 23:31

Народних депутатів ВР  "в студію" !

avatar

08 червня 2019 00:37

Першим хто зрадив виборців Глибокої , Михайлівки і Ч Діброви був обласний депутат Ванзуряк, якій відмовився працювати обласним депутатом і зрадив тим самим своїх виборців. Ні фіга не допоміг і николи не допомогав. фото піарщик і любитель статейк.

Де він взагалі був останні 5 років, знайшовся тут нам активіст перед виборами....

avatar

Микола Іванович

08 червня 2019 10:52

Пане Павлюк, ви не прикривайтесь ніком "микола іванович", а щось робіть... Або, як нездатний посадовець, геть з посади і вже швидко...

avatar

Юрій

08 червня 2019 11:57