'У Чернівецькій області при владі 'Батьківщина', 'Свобода', 'Радикальна партія', 'Самопоміч' і 'Народний фронт', а всі кажуть, що винуватий 'БПП', -  Рибак (+ВІДЕО)

"У Чернівецькій області при владі "Батьківщина", "Свобода", "Радикальна партія", "Самопоміч" і "Народний фронт", а всі кажуть, що винуватий "БПП", - Рибак (+ВІДЕО)

16.03.2018, 22:57

Народний депутат України від фракції БПП Іван Рибак вважає, що його політсилу в Чернівецькій області незаслужено вважають "винуватою", оскільки вона не перебуває при владі в регіоні.

Про це політик сказав сьогодні в ефірі телеканалу "Прямий", пише molbuk.ua

Зокрема, під час дискусії з нардепом Радикальної партії Юрієм Чижмарем про сфери відповідальності уряду й парламенту, Рибак заявив, що у Чернівецькій області при владі перебувають п’ять політичних партій за винятком президентської.



"Це нагадує, знаєте, як у Чернівецькій області, коли при владі "Батьківщина""Свобода""Радикальна партія" і "Самопоміч" та "Народний фронт", а всі кажуть, що винувате "БПП". Жодного представника "БПП"немає навіть на районному рівні. Але все рівно для людей є винуватими саме представники президентської партії", - сказав Рибак.

Нагадаємо, раніше голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян заявив, що його політсила "Батьківщина" перебуває в опозиції, а за стан справ у області відповідальність мають нести "БПП" й "Народний фронт".

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

А що БПП. Любка з БукТВ вроді в облраді голова фракції, чи нє? І що? Поїхала з Іоном і Алінкою поснідати з Трампом за $50к і тепер БПП фракція повністю під Батьківщиною. 

avatar

Fagurel

17 березня 2018 01:07

з тексту .... що винувате "БПП" , виявляється бпп ВОНО і цим все сказано

avatar

читач

17 березня 2018 15:47