У Чернівецькій області контрабандний спирт з Молдови маскували під воду

У Чернівецькій області контрабандний спирт з Молдови маскували під воду

03.02.2018, 16:06

Міжвідомча група у складі оперативників УЗЕ, податкової міліції, митниці ДФС, СБУ та прикордонного загону Чернівецької області перекрила канал контрабандного постачання спирту з республіки Молдова.

Так, під час проведених заходів на подвір’ї громадянки, яка проживає в Сокирянському районі, виявлено транспортний засіб марки «Мерседес Спринтер». Під час огляду авто було виявлено 3 бочки об’ємом 1000 літрів кожна, заповнених рідиною з характерним запахом спирту. Про цьому у водія, громадянина України, були відсутні будь-які документи на вантаж. Вартість вилученого спирту сягає понад 200 тис. грн.

В той же день в Кельменецькому районі зупинений «КАМАЗ», водій якого перевозив 1 500 л3 спирту вартістю понад 100 тис. грн.

По даним фактам слідчим відділом ДФС в Чернівецькій області відкрито кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії для встановлення всіх причетних до незаконного перевезення осіб та встановлення інших фактів неправомірної діяльності.

1