У Чернівецькій області не може бути два госпітальні округи. Там має бути три, - Максим Бурбак

У Чернівецькій області не може бути два госпітальні округи. Там має бути три, - Максим Бурбак

18.01.2017, 13:20

Депутатів-мажоритарників необхідно включити в робочі групи при формуванні госпітальних округів - для врахування думки місцевих громад у цьому питанні.

Таку вимогу до Міністерства охорони здоров`я та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства виголосив з трибуни парламенту керівник фракції "Народний фронт", депутатажоритарник 204-го виборчого округу Максим Бурбак.

"Вимагаю включити в робочу групу щодо створення госпітальних округів депутатів-мажоритарників, які добре знають ситуацію в областях. Впевнений, що депутати-мажоритарники мене підтримають", - наголосив Максим Бурбак.

"У Чернівецькій області не може бути два госпітальні округи. Там має бути три. На моєму 204-му окрузі з центром у Хотині є краща інфраструктура, добудовується пологовий будинок, центральна районна лікарня модифікується. Чиновники в Києві не знають як зробити так, щоб на місцях були враховані побажання громади. Тому необхідне включення в такі робочі групи депутатів-мажоритарників ", - резюмував керівник фракції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецьку область ділять на три госпітальні округи. МОЗ наполягає тільки на двох

1