У Чернівецькій обласній раді 24 березня готується реванш ретроградів, - нардеп

У Чернівецькій обласній раді 24 березня готується реванш ретроградів, - нардеп

24.03.2017, 12:00

Народний депутат України Максим Бурбак поділився деякими застереженнями щодо завтрашньої сесії Чернівецької обласної ради. 

Свої міркування з цього приводу парламентар опублікував на своїй сторінці у ФБ

- Щиро вдячний за запрошення до участі у проведенні чергової сесії Чернівецької облради. Просто цікаво чи дійсно воно щире? Запрошувати на сесію навіть не дізнавшись, що у народних депутатів 24-го березня пленарний день у Верховній Раді. А виборці справедливо від нас вимагають ходити на роботу і працювати, а не шукати собі виправдовування у відсутності в пленарній залі, - написав Максим Бурбак

- А дуже хотілось би подискутувати в облраді. Адже, за моєю інформацією, в авральному порядку педалюється керівництвом облради питання створення Сокирянської ОТГ за принципом "один район - одна громада". І це при тому, що Верховною Радою прийнято закон N5520, який нарешті дозволить провести вибори у Новодністровській ОТГ. І це означатиме кінець володарювання сокирянських "козачків".

Ба, ще сюрпризи. Готують звернення про відміну рішення про створенню в області 3-х госпітальних округів. Нагадую, ми з нашими колегами нардепами Миколою Федоруком та Владом Севрюковим ініціювали додатковий третій округ з центром в Чернівцях. Цілком логічно, що він нам потрібен. Понад 18 лікарень та славетний Буковинський медичний університет хочуть залишити без можливості бути центром госпітального округу.

Ну і буде багато інших дискусійних питань. Але завтра планується переможний виступ ретроградів, які шалено опираються реформам в нашій державі. В облраді буде запекла боротьба старого з новим, темряви зі світлом. Я хотів би помилятись. Але запевняю - революційний поступ реформ, направлених на суттєві зміни заскорузлої системи не спинити. Я в цьому переконаний на всі 100 % !!! - заявив народний депутат України Максим Бурбак.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Написали запрошення і будь здоров, бурбаче. А яке тобі діло, що будуть обговорювати і приймати депутати?  Ти до цього ні до чого!!! Бо ти - чмо.

avatar

Юрій

24 березня 2017 10:04