У Чернівецькій обласній бібліотеці відзначатимуть Міжнародний день дарування книги

У Чернівецькій обласній бібліотеці відзначатимуть Міжнародний день дарування книги

13.02.2017, 23:14

14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг

У цей день дарують книги друзям, членам родини та бібліотекам. Вважається, що у день дарування мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

В обласній універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка також відзначатимуть День дарування книг.

Організатори запрошують чернівчан та гостей міста, авторів, представників видавництв прийти до обласної книгозбірні та ознайомитись з книгами які були подаровані у 2016 році і підтримати акцію "Подаруй бібліотеці книгу".

Дарування книжок — це гарна традиція читачів, друзів і партнерів книгозбірні. Значна частина книг подарованих у 2016 році буде представлена на книжкових виставках «Дарчі видання».

У цей день чернівчани також зможуть подарувати обласній книгозбірні книжку, залучити до цього свята друзів, а також приєднатись до буккросингу (прочитав – передай іншому).

 Програма заходу 14 лютого:

12.00 – 17.00 год. – огляд представлених експозицій з подарованих видань та колекцій

14.00 – 15.00 год. – «Бібліотека вдячна» (зустріч з авторами, видавцями, приватними особами, користувачами, представниками громадських організацій)

 Приєднуйтесь до доброчинної акції. Книги будуть прийматись у будь якому відділі книгозбірні впродовж робочого часу – з 10.00 – до 19.00.

1